Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, Unirea Ungheni – CS Ocna Mureș, misiune imposibilă pentru „lanterna roșie”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sâmbătă, de la ora 15.00, se înfruntă Unirea Ungheni și CS Ocna Mureș în penultima rundă a sezonului regular al eșalonului terț, două formații cu obiective diametral opuse, care au ratat startul sezonului de primăvară.

*Unirea Ungheni (locul 4, 26 de puncte) – CS Ocna Mureș (locul 10, 9 puncte), în tur 2-1 (sâmbătă). “Lanterna roșie” pare victimă singură în fieful pretendentei la promovare, care însă a ratat startul sezonului (0-1 pe “Cetate” cu CSU Alba Iulia) și are 3 insuccese la rând.

Ocnamureșenii continuă șirul dezamăgirilor (două puncte în 12 jocuri, 182 de zile fără a câștiga, mai bine de 6 luni) nu nu contează pe D. Mic și Haiduc – suspendați (frații Burcea au absentat în această săptămână, au solicitat cetățenia română, iar Ceaca este pasibil să fie sancționat de club pentru atitudinea la adresa suporterilor).

“Încerc să le ridic moralul, nu e nimic pierdut. Vrem să scoatem maximum din fiecare meci, dar lupta noastră este cu Viitorul și Sănătatea, pentru locul 8, salvator”, a precizat Dan Roman (acesta a fost la Chișinău pentru cursurile Licenței B).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Meci amical, Industria Galda – CSU Alba Iulia 2-3 (1-1) | Studenții, la a 4-a victorie la rând, Himcinschi – la primul eșec

Dan HENEGAR

Publicat

în

Într-un meci amical, Industria Galda – CSU Alba Iulia 2-3 (1-1), studenții realizând la a 4-a victorie la rând, în vreme ce Himcinschi a înregistrat primul eșec. Amical tensionat între Industria Galda de Jos și CS Universitar Alba Iulia, încheiat cu victoria oaspeților, scor 3-2 (1-1). Studenții au bifat a 4-a victorie consecutivă, iar formația […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea