Sâmbătă, sub Drăgana, Metalurgistul Cugir – Gloria Bistrița | “Roș-albaștrii” caută evadarea din subsol

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Dispută interesantă sub Drăgana sâmbătă, 2 noiembrie, de la ora 14.00, între Metalurgistul Cugir și Gloria Bistrița, două echipe în formă în ultimele runde, care însă se remarcă și prin puținătatea golurilor marcate (9 – gazdele, 10 – oaspeții).

“Roș-albaștrii” conduși de antrenorul jucător Lucian Itu au bifat 4 jocuri fără a cunoaște gustul eșecului, acumulând șase puncte, răstimp în care au realizat și primul succes în fața fanilor. Însă amfitrionii nu sunt liniștiți întrucât se clasează pe locul al 13-lea, cu 11 puncte, în zona pozițiilor retrogradabile, asta într-o serie extrem de echilibrată, în care pe distanța a 4 puncte sunt înșirate 9 echipe, cele clasate pe locurile 5-11!

USR - Alegeri parlamentare 2020

Să adăugăm faptul că și bistrițenii (locul șase, cu 15 puncte) au strâns trei întâlniri fără a cunoaște gustul înfrângerii, în ultimul meci învingând acasă pe Fotbal Comuna Recea, scor 1-0, provocând viceliderului întâiul eșec stagional.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

În distribuția vizitatorilor, pe lângă Stoianof și Vărărean, foșii echipieri ai gazdelor, sunt jucători experimentați precum portarul Albuț, fundașul Lorincz, mijlocașul Nalați și atacantul Curtuiuș

Dan HENEGAR