Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sâmbătă şi duminică, Medicina Tg. Mureş – Volei Alba-Blaj, în finala mică *Gajic, la o victorie de medaliile de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj-Medicina Tg. Mures16Ecuaţia câştigării primei distincţii din istoria clubului este simplă pentru echipa din „Mica Romă”: o victorie externă la Tg. Mureş, în unul din cele două jocuri programate, sâmbătă, 26 aprilie şi duminică, 27 aprilie, de la ora 18.00, în finala mică a Diviziei A1 la volei feminin, situaţie care i-a face fericiţi pe suporterii din Blaj.

Nu va fi uşor, pentru că Mureşul evoluează la alt nivel în întâlnirile de acasă. Trebuie să fim concentraţi, determinaţi, să jucăm la nivelul maxim, pentru a lua medaliile”, a declarat antrenorul Branko Gajic, ex-tehnicianul mureşencelor, sârbul ce le are în efectiv pe fostele “mediciniste” Vali Rusu, Adina Salaoru şi Roxana Ivanof.

Volei Alba-Blaj conduce cu 2-0 la „general” (un dublu 3-0 în Sala „Timotei Cipariu”) şi se prezintă optimistă la un nou episod din derby-ul Ardealului, după ce a câştigat ultimele 5 întâlniri consecutive, din cele 6 confruntări directe.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea