Sâmbătă, pe “Stadionul Dragostei”, CS Ocna Mureș – Millenium Giarmata | “Soda dragă” speră să treacă și peste al treilea val

“Soda dragă” traversează cea mai fertilă perioadă a sezonului, cu două victorii la rând (acasă cu CSM Lugoj și în deplasare la Hunedoara), fără a primi gol, premiere pozitive pentru gruparea din Ocne.

Iar sâmbătă, de la ora 17.00, pe “Stadionul Dragostei”, nou-promovata (8 puncte) vizează să mai depășească un obstacol, un rezultat pozitiv însemnând și cedarea “lanternei roșii”. Fără P. Muntean și Moise – indisponibili până la finele campionatului, amfitrionii își propun al treilea succes consecutiv, în meciul împotriva unui oponent din subsol. Milenium Giarmata luptă din greu pentru evitarea retrogradării, clasându-se pe locul 13, cu 26 de puncte, și este clar că bănățenii nu-și permit să plece cu mâna goală din această deplasare (în tur a fost 4-1 pentru gazde).

“Ne dorim din suflet să continuăm parcursul bun. Suntem pe un trend ascendent, dacă credem în noi, rezultatele nu au cum să nu apară. În cele două jocuri care le vom disputa până la Paște, vizăm să luăm maximum de puncte”, a precizat secundul George Țălnar.

După acest joc, CS Ocna Mureș are parte de două derby-uri “de Alba”, cu Unirea Alba Iulia (pe “Cetate”, în Vinerea Mare) și acasă cu Metalurgistul Cugir.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...