Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, pe “Cetate”, Unirea Alba Iulia – Avântul Reghin | Un nou test dificil pentru “alb-negri”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unirea Alba Iulia încheie mâine, pe “Cetate”, contra Avântului Reghin, o serie istovitoare, de 5 partide disputate în numai 14 zile, întâlnirea contând pentru etapa a 6-a a Seriei a 9-a fiind programată la ora 15.00.

Gruparea din Cetatea Marii Uniri a reușit să dea lovitura în restanța cu Unirea Dej (câștigată miercuri, acasă, scor 3-1), provocând prima înfrângere stagională pentru pretendenta la promovare, ce avea maximum de puncte înaintea duelului. “Alb-negrii” au urcat pe poziția a 6-a, cu șase puncte, și au în față formația clasată pe locul al 4-lea (7 puncte), ce vine însă după două înfrângeri (1-4 la Cugir și 1-2 acasă, cu Sănătatea Cluj).

Nici la această întâlnire lotul albaiulian nu este complet, pe lista indisponibililor regăsindu-se Bucurică, Ad. Matei, Joldeș și Guț (accidentați), Scrob (depistat pozitiv). Alți 3 jucători, Sporea, Mâlnă, D. Lupșan, au avut rezultate “negative” la retestările recente, fiind la dispoziția antrenorului.

*Adrian Bicheși: “Dacă pierdeam, plecam!”

Am făcut un pas în față prin victoria importantă repurtată cu Unirea Dej. Sperăm să continuăm să legăm rezultatele pozitive pentru a urca în clasament. Încă suntem outsideri, din pricina problemelor legate de pregătirea fizică după izolare și oboseala acumulată”, a spus Adrian Bicheși.

“Principalul” Unirii a mărturisit că dacă pierdea contra Unirii Dej, ar fi fost al 4-lea eșec la rând, ar fi renunțat la post. “Dacă sufeream o înfrângere, mă gândeam să fac un pas înapoi, să plec. În mod normal îți dai seama când sunt probleme, deși acele jocuri s-au disputat în condiții speciale din punct de vedere al lotului, fiind greu de asumat rezultatele, și mai bine renunți, în speranța că se vor regla lucrurile”, a precizat Bicheși.

Surse apropiate clubului susțin că succesorul acestuia, în cazul unui rezultat negativ înregistrat alaltăieri, era… Mihai Manea, tocmai antrenorul pe care Bicheși l-a înlocuit în intersezon.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea