Sâmbătă, pe “Cetate”, Unirea Alba Iulia – Avântul Reghin | Un nou test dificil pentru “alb-negri”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Unirea Alba Iulia încheie mâine, pe “Cetate”, contra Avântului Reghin, o serie istovitoare, de 5 partide disputate în numai 14 zile, întâlnirea contând pentru etapa a 6-a a Seriei a 9-a fiind programată la ora 15.00.

Gruparea din Cetatea Marii Uniri a reușit să dea lovitura în restanța cu Unirea Dej (câștigată miercuri, acasă, scor 3-1), provocând prima înfrângere stagională pentru pretendenta la promovare, ce avea maximum de puncte înaintea duelului. “Alb-negrii” au urcat pe poziția a 6-a, cu șase puncte, și au în față formația clasată pe locul al 4-lea (7 puncte), ce vine însă după două înfrângeri (1-4 la Cugir și 1-2 acasă, cu Sănătatea Cluj).

ELIT

Nici la această întâlnire lotul albaiulian nu este complet, pe lista indisponibililor regăsindu-se Bucurică, Ad. Matei, Joldeș și Guț (accidentați), Scrob (depistat pozitiv). Alți 3 jucători, Sporea, Mâlnă, D. Lupșan, au avut rezultate “negative” la retestările recente, fiind la dispoziția antrenorului.

*Adrian Bicheși: “Dacă pierdeam, plecam!”

Am făcut un pas în față prin victoria importantă repurtată cu Unirea Dej. Sperăm să continuăm să legăm rezultatele pozitive pentru a urca în clasament. Încă suntem outsideri, din pricina problemelor legate de pregătirea fizică după izolare și oboseala acumulată”, a spus Adrian Bicheși.

“Principalul” Unirii a mărturisit că dacă pierdea contra Unirii Dej, ar fi fost al 4-lea eșec la rând, ar fi renunțat la post. “Dacă sufeream o înfrângere, mă gândeam să fac un pas înapoi, să plec. În mod normal îți dai seama când sunt probleme, deși acele jocuri s-au disputat în condiții speciale din punct de vedere al lotului, fiind greu de asumat rezultatele, și mai bine renunți, în speranța că se vor regla lucrurile”, a precizat Bicheși.

Surse apropiate clubului susțin că succesorul acestuia, în cazul unui rezultat negativ înregistrat alaltăieri, era… Mihai Manea, tocmai antrenorul pe care Bicheși l-a înlocuit în intersezon.

Dan HENEGAR

1 comentariu

ciclop 16 octombrie 2020 at 14:28

curaj, indarjiti-va !!! se poate !!!, curaj !!!, luati-va avant si ” dati in iarba ” si cu Avantul

Comentariile sunt oprite