Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, pe “Cetate”, CSM Unirea Alba Iulia – Avântul Reghin, bătălie pentru play-off

Dan HENEGAR

Publicat

în

Penultima rundă a sezonului regular din Liga 3 (a doua etapă a primăverii), aduce un duel încins pe “Cetate”, mâine, cu miză un loc în play-off-ul Seriei 9, cu CSM Unirea Alba Iulia în rol de gazdă.

*CSM Unirea Alba Iulia (locul 3, 27 de puncte) – Avântul Reghin (locul 5, 24 de puncte), în tur 2-1 (sâmbătă).

După startul perfect de primăvară (3-0 la Ocna Mureș), “alb-negrii” au urcat în premieră pe podium și au bătălie pentru un loc în play-off, o partidă a cărei lovitură de start va fi data de legenda Ovidiu Maier. La adăpostul rezultatului din tur albaiulienilor le convine și remiza, dar au oportunitatea să ajungă pe locul secund (victorie, coroborată cu un pas greșit al Metalurgistului).

“În prima fază ne dorim să accedem în play-off și o luăm pas cu pas. Suntem pe o pantă ascendentă, e un joc important și ne dorim a doua victorie consecutivă”, a spus Marcel Rusu, care se poate baza și pe Dehelean (absent Bîrdea – aprindere de plămâni).

Stagiunea trecută combatantele au fost agrenate în lupta pentru evitarea regrogradării. Pe “Cetate”, în Vinerea Mare (22 aprilie) a fost 3-3, după o remontada de senzație (0-3 în minutul 54), iar în 20 mai, un nou egal, 1-1, ce a parafat retrogradarea Unirii (a primit ulterior loc).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Atletul cugirean Vasile Hârjoc – campion la „Semimaratonul Eroilor Invictus”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Atletul cugirean Vasile Hârjoc – campion la „Semimaratonul Eroilor Invictus” Asociația Voluntarilor Invictus România, în parteneriat cu Primăria municipiului Bistrița și Brigada 81 Mecanizată „General Grigore Bălan”, a organizat a doua ediție a concursului de alergare urbană „Semimaratonul Eroilor Invictus”. Invictus România este un grup informal de oameni, care prin propriul exemplu și exemplul camarazilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea