Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Sâmbătă, ora 19.00: SCM CSŞ U Craiova – CSU Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*Cuplaj în Sala „Ion Constantinescu” din Craiova

Poziţia a 4-a sau poziţia a 5-a la finalul sezonului regulat este ecuaţia cu o singură necunoscută ce reprezintă sinteza returului pentru CSU Alba Iulia, bătălia purtându-se, fără prea mulţi intermediari, cu ACS Sepsi Sf. Gheorghe (egalitate de puncte, 24, după tur).

Cu 8 victorii succesive la activ, după patimile din prima parte a campionatului, ce au culminat cu eşecul de la Timişoara, studentele din Cetatea Marii Uniri sunt avantajate moral înaintea primului joc din noul an, oltencele fiindu-le de trei ori victime în luna septembrie 2012, atât în campionat, cât şi în dubla din Cupa României.

Cu 10 partide câştigate şi 4 înfrângeri în Liga Naţională, formaţia pregătită de cehul Tomas Bilek abordează două fronturi, campionatul şi Cupa României, primele jocuri oficiale fiind în deplasare, mâine la Craiova şi apoi cu Sportul Studenţesc. Deocamdată fără achiziţii, CSU Alba Iulia încearcă să-şi continue parcursul invincibil şi să depăşească cele două oponente considerate accesibile.

Conform calculelor hârtiei suntem cotaţi drept favoriţi şi cred că nu vom avea probleme în a ne impune în ambele dispute. La Craiova va fi, probabil încărcătura întâiului meci după perioada de pauză, dar în rest, valoric vorbind, avem foarte multe argumente”, a declarat Petru Eleş, directorul sportiv al CSU Alba Iulia.

*Bilek tot mai puţin ascultat

În cuplajul din Sala „Ion Constantinescu”, ce va debuta la ora 16.15 (cu volei feminin) şi va continua la ora 19.00, cu întâlnirea de baschet feminin, se vor intersecta cele două formaţii din Alba ce activează pe prima scenă. Invariabil, graţie contextului, dincolo de disputele de pe parchet, în tribună combatantele se vor transforma în suporterul celeilalte.

Revenind la CSU Alba Iulia, aparenta amorţeală ce învăluie clubul în ultima perioadă este doar de faţadă. Liniştea instaurată nu poate ascunde total autoritatea pierdută de antrenorul Tomas Bilek, ce se face tot mai greu ascultat de elevele sale. Şi n-ar fi exclus ca în viitorul apropiat să se înregistreze o modificare pe banca tehnică, şefii considerând că, momentan nu merită să efectueze transferuri, pentru că nu s-ar justifica până nu se limpezeşte situaţia tehnicianului, aflat „în obiectiv” – clasarea pe locurile 1-4 şi calificarea în semifinalele cupei.

Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Program special al Poștei Române în minivacanța de 1 Mai și de Paști. Poștașii vor distribui pensiile aferente lunii mai începând din Joia Mare

Unirea Ziarul

Publicat

în

Program special al Poștei Române în minivacanța de 1 Mai și de Paști. Poștașii vor distribui pensiile aferente lunii mai începând din Joia Mare Compania Națională Poşta Română va modifica programul de lucru al subunităţilor poştale pentru minivacanța de 1 Mai și Paștele ortodox. Astfel, miercuri, 1 Mai, „Ziua Internațională a Muncii”, toate subunităţile poştale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea