Rămâi conectat

Actualitate

Sâmbătă, ora 18.30, CSM Lugoj – Volei Alba Blaj *Serie infernală pentru echipa lui Macarie

Dan HENEGAR

Publicat

în

Partida din etapa a 18-a a Diviziei A1 dintre CSM Lugoj (locul 9, 15 puncte, 5 victorii şi 10 eşecuri) şi Volei Alba Blaj (locul 4, 31 de puncte, 11 succese şi 5 înfrângeri) se va juca mâine, de la ora 18.30, în Sala “Ioan Kunst Ghermănescu”. Nou-promovata din “Mica Romă” are în faţă o serie infernală, cu 4 partide foarte dificile, dintre care trei externe, jocuri ce vor defini exact poziţia la finalul sezonului regulat: sâmbătă, la Lugoj, miercuri la Piatra Neamţ, în 23 februarie acasă cu Ştiinţa Bacău, şi apoi în 27 februarie derby-ul pentru locul 4 în capitală cu CSM Bucureşti. Volei Alba Blaj traversează o criză de formă în ultima perioadă, a fost la un pas să piardă împotriva „lanternei roşii” şi acum se va duela cu CSM Lugoj, fosta echipă a Irinei Alexandru-Horeică, gruparea bănăţeană ce a furnizat „bomba campionatului”, 3-0 cu Dinamo! „Într-un campionat marcat de surprize şi rezultate neaşteptate, cuvântul de ordine este pentru noi, în acest moment, câştigarea următoarelor două partide. Sunt două partide foarte grele, însă trebuie să dovedim forţă, să ne adunăm, să depăşim pasa proastă şi să învingem”, a declarat Sergiu Ştefănescu, preşedintele Volei Alba Blaj.

 *Două victorii sau… sancţiuni financiare

După prestaţia dezamăgitoare de la Cluj-Napoca, voleibalistelele echipei blăjene au primit un mesaj ferm din partea conducerii, care deşi nemulţumită de ultimele prestaţii, a preferat deocamdată să nu aplice sancţiuni, dar a lansat un ultimatum: “câştigaţi partidele de la Lugoj şi Piatra Neamţ, sau vom trece la amenzi”. Argentinana Josefina Fernandez este nerefăcută complet şi poate absenta la jocul din Banat, unul în care vizitatoarele nu-şi permit să irosească puncte, deşi au în faţă un adversar aflat şi el sub presiune. “Ne aşteaptă o partidă extremă şi un final de sezon încins. La Lugoj întâlnim o echipă ce-şi joacă practic ultima carte pentru a intra în play-off, deci va fi precum o finală”, a spus antrenorul Marius Macarie. În tur, blăjencele s-au impus cu 3-1, însă datele problemei sunt modificate, lugojencele sunt în creştere, deşi au pierdut recent la Craiova cu contracandidata la locul 8, câştigând pe teren propriu în 2013 cu Medicina Tg. Mureş, Dinamo, “U” Cluj, fără a ceda vreun set.

*S-a renunţat la Sherisa Livingston!!

Gruparea din „mica Romă” a renunţat la una dintre cele mai importante jucătoare ale sale. Este vorba de falsul american, Sherisa Livingston, care a fost adusă în această iarnă la Blaj împreună cu internaţionala argentiniană Josefina Fernandez. Motivul pentru care gruparea blăjeană a renunţat la Livingston, este forma slabă arătată de jucătoare de culoare în primele etape ale returului de campionat. Livington, în vârstă de 32 de ani şi 1,87 înălţime, a mai evoluat în România pentru 2004 Tomis Constanţa, unde a lăsat o impresie extrem de bună. Începând din acest moment, gruparea ardeleană se va baza pe postul de universal pe Irina Horeică, voleibalistă adusă în această vară de la CSM Lugoj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea