Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 18.00, Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj | Cu gândul la barajul de miercuri, cu Minaur Baia Mare!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir este deja cu gândul la dubla de baraj pentru accederea în Liga a 2-a, în care va întâlni Minaur Baia Mare (câștigătoarea Seriei a 10-a), primul meci fiind miercuri, 25 mai pe propriul teren iar returul sâmbătă, 28 mai, în Maramureș (ambele la ora 18.00).

“Roș-albaștrii” sunt pentru al doilea an consecutiv prezenți la barajul de promovare, iar meciul de sâmbătă, ora 18.00, acasă cu Viitorul Cluj, în ultima rundă a play-off-ului Seriei a 9-a, nu mai prezintă nicio importanță. Și tocmai de aceea amfitrionii vor odihni o serie dintre piesele de bază, urmând să fie alcătuită o formulă de start experimentală în care se vor regăsi fotbaliști ce au evoluat mai puțin, nume precum Perjeriu, S. Itu, Andriuc, L. Contra sau Haj. Totodată e posibil ca pe gazon să apară P. Păcurar și I. Grozav, jucători care și-au reluat pregătirea, după probleme medicale.

Este clar că ne preocupă dubla de baraj și din acest considerent nu are sens să riscăm. Dăm șanse tinerilor să evolueze în acest joc fără miză”, a conchis Lucian Itu (e posibil ca în actul secund să fie în același timp pe gazon alături de fiul său Sebastian).

Metalurgistul Cugir (48 de puncte) a rezolvat acum două etape, după 4-1 cu contracandidata Unirea Ungheni, ecuația locului secund, poziție pe care va încheia campionatul. Viitorul Cluj (locul 4, 34 de puncte) are 3 eșecuri la rând, un punct în ultimele 5 întâlniri și a câștigat un singur meci în play-off. Contra formației pregătite de conjudețeanul Marius “Papi” Popescu (originar din Totoi), Metalurgistul a câștigat la scor în fața fanilor: 3-0 (16 octombrie 2021) și 4-0 (în 16 aprilie), iar în deplasări rezultatele au fost împărțite: 1-2 (în 18 martie, primul eșec al anului, penultima rundă a sezonului regular), respectiv 2-1, goluri M. Lupu și Udrea, în “intermediara” din 4 mai (un pas decisiv pentru asigurarea matematică a prezenței la baraj).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena

Dan HENEGAR

Publicat

în

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena, în 18-21 aprilie Echipa de volei feminin gimnaziu a Colegiului Național „Inochentie Micu Clain” Blaj a câștigat turneul final de la Brăila și a devenit, pentru al doilea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea