Sâmbătă, ora 18.00, Metalurgistul Cugir – Industria Galda | Ultimul derby “de Alba”, cu miza salvării pentru vizitatori

Sâmbătă, de la ora 18.00, sub Drăgana, în penultima etapă a eșalonului terț, se înfruntă Metalurgistul Cugir (locul 5, 49 de puncte) și Industria Galda (locul 9, 38 de puncte). Ultima reprezentație internă a “roș-albaștrilor” și totodată ultimul derby “de Alba” al sezonului are miză numai pentru vizitatori ce speră să cucerească punctele salvatoare, pentru a nu mai avea emoții în acest final fierbinte din subsol.

Nu vor evolua: Șaucă – suspendat, N. Bănică și Bold – accidentați, respectiv Fl. Schiau și Cioplântă – indisponibili (se speră în recuperarea lui Circov și S. Fulea).

Se anunță un duel județean interesant, pe care vrem să-l câștigăm în fața suporterilor. Evoluăm acasă și nu ne interesează foamea de puncte a adversarilor”, a precizat Marius Opric.

Mergem la Cugir să ne jucăm șansa, așa cum am făcut-o întotdeauna, cu speranța că vom reuși să ne salvăm. Dacă după această penultimă etapă, noi nu vom fi matematic salvați, atunci vom deveni principala candidată la retrogradare din grupul celor 5 care ne luptăm să ocupăm măcar locul 12. Știu că neu putem mobiliza și autodepăși, pentru că de asta este nevoie împotriva unui adversar de calibrul Cugirului”, a transmis Paul Ciucă înaintea celui de-al doilea derby “de Alba” la rând, precedentul însemnând o victorie imensă împotriva Unirii Alba Iulia.

În tur, a fost 3-1 pentru Metalurgistul, iar sezonul trecut, la Cugir, s-au impus vizitatorii, scor 3-2 (după un meci spectacol).

Foto: Lucian Danciu

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...