Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 18.00, Metalurgistul Cugir – Industria Galda | Ultimul derby “de Alba”, cu miza salvării pentru vizitatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, de la ora 18.00, sub Drăgana, în penultima etapă a eșalonului terț, se înfruntă Metalurgistul Cugir (locul 5, 49 de puncte) și Industria Galda (locul 9, 38 de puncte). Ultima reprezentație internă a “roș-albaștrilor” și totodată ultimul derby “de Alba” al sezonului are miză numai pentru vizitatori ce speră să cucerească punctele salvatoare, pentru a nu mai avea emoții în acest final fierbinte din subsol.

Nu vor evolua: Șaucă – suspendat, N. Bănică și Bold – accidentați, respectiv Fl. Schiau și Cioplântă – indisponibili (se speră în recuperarea lui Circov și S. Fulea).

Se anunță un duel județean interesant, pe care vrem să-l câștigăm în fața suporterilor. Evoluăm acasă și nu ne interesează foamea de puncte a adversarilor”, a precizat Marius Opric.

Mergem la Cugir să ne jucăm șansa, așa cum am făcut-o întotdeauna, cu speranța că vom reuși să ne salvăm. Dacă după această penultimă etapă, noi nu vom fi matematic salvați, atunci vom deveni principala candidată la retrogradare din grupul celor 5 care ne luptăm să ocupăm măcar locul 12. Știu că neu putem mobiliza și autodepăși, pentru că de asta este nevoie împotriva unui adversar de calibrul Cugirului”, a transmis Paul Ciucă înaintea celui de-al doilea derby “de Alba” la rând, precedentul însemnând o victorie imensă împotriva Unirii Alba Iulia.

În tur, a fost 3-1 pentru Metalurgistul, iar sezonul trecut, la Cugir, s-au impus vizitatorii, scor 3-2 (după un meci spectacol).

Foto: Lucian Danciu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea