Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sâmbătă, ora 18.00, CSU Alba Iulia – Phoenix Galaţi *Ultima reprezenţie a anului la baschet feminin în faţa fanilor

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fetele lui Popov au sâmbătă, 14 decembrie, de la ora 18.00, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918”  ultima reprezentaţie a anului 2013 în faţa propriilor suporteri: meci cu Phoenix Galaţi, contând pentru etapa a 12-a a Ligii Naţionale de baschet feminin. Cu fosta echipă a talentatei jucătoare Sica Cuzic a început stagiunea la Alba Iulia, tot cu Phoenix se încheie. Gruparea vizitatoare îl are „principal” pe grecul Paralikas Theodosis, fiind una din cele 5 combatante de pe prima scenă cu antrenori străini pe bancă. Cum în optimile de finală ale Cupei României, în luna septembrie, albaiuliencele au învins de două ori, 87-55 şi 84-58, este clar că amfitrioanele sunt favorite certe, prin prisma clasamentului: CSU – locul al treilea (21 de puncte, 10 victorii, un eşec, un meci mai puţin decât CSM Târgovişte), respectiv Phoenix – poziţia a 6-a (17 puncte, 6 succese, 5 înfrângeri).

*Al 9-lea val

CSU Alba Iulia a pierdut un unic meci în campionat, în runda a 3-a, cu campioana ICIM Arad, iar victoria de la Satu Mare, la finele obositoarei săptămâni anterioare, cu peripeţiile drumului de la Viena, a însemnat al 8-lea joc câştigat la rând. „Trebuie să tratăm meciul serios, să ne păstrăm atenţia, pentru că avem o echipă mult mai bună decât Galaţiul și nu ne dorim să se producă vreo surpriză. E bine că avem meciuri mai uşoare pe final de sezon pentru că deja este o atmosferă de vacanţă la echipă, iar nivelul de concentrare nu poate să fie maxim”, a spus antrenorul Miroslav Popov. Ultimul joc al anului va fi în deplasare, la Universitatea Cluj, sâmbătă, 21 decembrie, greul fiind în ianuarie, când în cupă e dubla din semifinale cu ICIM Arad.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea