Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 18.00, CS Ocna Mureș – Gloria Bistrița | Portarul Eduard Mihail, convocat la o acțiune de selecție România Under 19

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Ocna Mureș revine în fața fanilor mâine de la ora 18.00, după două deplasari succesive, pentru penultima reprezentație internă a stagiunii.

Este un duel între primele două formații din play-out-ul Seriei a 9-a a Ligii a 3-a, gazdele fiind cu 4 puncte în spatele Glorie Bistrița. Vizitatorii, conduși de ex-uniristul Adrian Falub, sunt la a doua descindere la rând în Alba, pierzând miercuri, în ‘intermediară”, pe „Cetate”.

*Eduard Mihail, convocat sub „tricolor”

Portarul titular al ocnamureșenilor, Eduard Mihail (n. 2004) a fost convocat pentru o acțiune de selecție la lotul României Under 18. Trialul se va desfășurat la Buftea, în perioada 15-17 mai, după derby-ul „de Alba” Unirea Alba Iulia – CS Ocna Mureș, iar tânărul portar va fi în premieră în „tricolor”. Venit vara trecută la divizionara terță, Ed. Mihail s-a impus rapit ca titular, iar în iarnă s-a pregătit cu Petrolul Ploiești, clubul de care aparține, fiind la un pas să rămână în curtea liderului Ligii a 2-a. Este o veste excelentă pentru CS Ocna Mureș, care nu s-a bucurat în ultimul deceniu de convocări la loturile naționale.

 

0-5 la Turda și 0-0 la Reghin a fost bilanțul trupei conduse de Paul Ciucă în aceste ultime două jocuri, meciui împotriva unor formații din subsol, ce se luptă să evite retrogradarea.

„Încă suntem nevoiți să facem calcule și să ne mobilizăm exemplar pentru a ne atinge obiectivul. Trebuie să ne refacem cât putem de bine până sâmbătă, să ne putem lupta cu Bistrița și sper să recuperăm absenții de astăzi„, a transmis Paul Ciucă după întâlnirea de miercuir cu Avântul. Dacă Socaci e foarte posibil să fie prezent în formula de start, în schimb Al. Giurgiu (golgheterul acestui an, cu 5 reușite) e incert, din pricina unor probleme la gleznă.

Cele două combatante s-au mai întâlnit în două rânduri în acest an: 1-1 în ultime rundă a sezonului regular, la Ocna Mureș, respectiv 2-1 pentru gazde la Bistrița, în 9 aprilie.

Foto: Lucian DANCIU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea