Sâmbătă, ora 17.00, pe “Cetate”, Unirea Alba Iulia – CSC Sânmartin | Meci deloc simplu pentru “alb-negri”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Uniriștii revin sâmbătă, pe “Cetate”, adversar fiind nou-promovata bihoreană CSC Sânmartin într-un meci programat de la ora 17.00, contând pentru etapa a 4-a.

Apăsați de problemele financiare ce-i chinuie de un an “alb-negrii” încearcă să-și treacă în cont a doua victorie stagională, după ce la prima reeprezentație stagională în fața fanilor, în urmă cu două săptămâni, au învins net, 4-0, pe Gloria Bistrița.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Însă pe elevii antrenorului Mihai Manea nu-i așteaptă o confruntare facilă, mărturie stând prestația oponenților în turul al 4-lea al Cupei României, la mijlocul săptămânii. Dacă în Liga a 3-a CSC Sânmartin a strâns 4 puncte (locul șapte), în competiția “KO” bihorenii, cu fostul cugirean Sorian printre protagoniști, s-au predat după mare luptă în jocul cu “U” Cluj, dând o replică solidă formației lui Adrian Falub ce s-a calificat dramatic după un gol marcat în minutul 90 (victorie cu 2-1).

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Avem parte de un meci greu, cu o formație incomodă. La momentul acesta cel mai dificil adversar al nostru suntem… noi. Trebuie să depășim perioada grea prin care trecem și să realizăm ceea ce ne place mai mult: să jucăm fotbal”, a declarat antrenorul Mihai Manea, ce nu se poate baza pe Fetița – indisponibil.

Dan HENEGAR

1 comentariu

ciclop 13 septembrie 2019 at 11:28

le doresc sa o tina tot asa , 4-0 , toate la zero pentru Unirea .

Comentariile sunt oprite