Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sâmbătă, ora 17.00, pe “Cetate”, Unirea Alba Iulia – CSC Sânmartin | Meci deloc simplu pentru “alb-negri”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Uniriștii revin sâmbătă, pe “Cetate”, adversar fiind nou-promovata bihoreană CSC Sânmartin într-un meci programat de la ora 17.00, contând pentru etapa a 4-a.

Apăsați de problemele financiare ce-i chinuie de un an “alb-negrii” încearcă să-și treacă în cont a doua victorie stagională, după ce la prima reeprezentație stagională în fața fanilor, în urmă cu două săptămâni, au învins net, 4-0, pe Gloria Bistrița.

Însă pe elevii antrenorului Mihai Manea nu-i așteaptă o confruntare facilă, mărturie stând prestația oponenților în turul al 4-lea al Cupei României, la mijlocul săptămânii. Dacă în Liga a 3-a CSC Sânmartin a strâns 4 puncte (locul șapte), în competiția “KO” bihorenii, cu fostul cugirean Sorian printre protagoniști, s-au predat după mare luptă în jocul cu “U” Cluj, dând o replică solidă formației lui Adrian Falub ce s-a calificat dramatic după un gol marcat în minutul 90 (victorie cu 2-1).

Avem parte de un meci greu, cu o formație incomodă. La momentul acesta cel mai dificil adversar al nostru suntem… noi. Trebuie să depășim perioada grea prin care trecem și să realizăm ceea ce ne place mai mult: să jucăm fotbal”, a declarat antrenorul Mihai Manea, ce nu se poate baza pe Fetița – indisponibil.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea