Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 17.00, CS Ocna Mureș – Avântul Reghin | „Soda dragă” visează să continue seria remarcabilă

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Ocna Mureș va susține sâmbătă, ora 17.00, al treilea meci într-o săptămână în fața fanilor, contra Avântului Reghin (locul 4, 6 puncte, ultimul joc, 3-0 cu CSU Alba Iulia), meci contând pentru etapa a 4-a a Seriei a 9-a din Liga 3.

La precedentele două reprezentații interne ocnamureșenii au reușit rezultate extraordinare, 4-0 cu Viitorul Cluj – primul succes în eșalonul tern și calificare în play-off-ul Cupei României, după loviturile de departajare, cu Unirea Ungheni.

„Suntem într-un moment bun și ne dorim să continuăm trendul acsendent. Vor fi schimbări în echipă’, dar sper să-i capacitez pe băieți pentru a reuși un nou rezultat pozitiv”, a spus antrenorul Dan Roman. care nu va conta pe Ceaca (învoit) și Al. Kiraly (nerefăcut)

Ocnamureșenii așteaptă azi, la ora 12.00, tragerea la sorți a Cupei României și au o șansă din două să întâlnească o echipă de pe prima scenă, preferințele îndreptându-se spre Rapid sau „U” Cluj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CIL Blaj, victorie în primul amical, 5-2 cu „U” Cluj Under 18 | Goluri înscrise de jucători nou-veniți, uniriștii C. Cristea și P. Codrea sub comanda lui Tătar

Dan HENEGAR

Publicat

în

CIL Blaj, victorie în primul amical, 5-2 cu „U” Cluj Under 18 | Goluri înscrise de jucători nou-veniți, uniriștii C. Cristea și P. Codrea sub comanda lui Tătar CIL Blaj, nou-promovata în Liga 3, a câștigat primul joc de verificare, 5-2 (2-0) cu „U” Cluj Under 18, formație pregătită de albaiulianul George Țălnar. Golurile echipei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea