Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 17.00, CS Ocna Mureș – Avântul Reghin | Ocnamureșenii, a a doua reprezentație internă consecutivă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Ocna Mureș a început perfect a doua stagiune consecutivă petrecută pe a treia scenă fotbalistică. La debutul sub comanda antrenorului Paul Ciucă gruparea din orașul salin a depășit un obstacol dificil, câștigând, scor 2-1, cu Sticla Arieșul Turda.

Ocnamureșenii au sâmbătă, 4 septembrie, de la ora 17.00, o a doua reprezentanție internă la rând, cu reprezentanta “orașului viorilor”. Deși cu un buget redus, întinerită considerabil comparativ cu sezonul anterior și părăsită de majoritatea echipierilor experimentați, cu excepția lui Ad. Murar, Avântul a furnizat bomba rundei inaugurale. Trupa condusă de Vilmos Stoica a administrat un set de tenis unei pretendente la promovare, Gloria Bistrița ce a fost umilită la Reghin, unde a încasat o jumătate de duzină de goluri într-un șocant 1-6!

Și tocmai din acest punct de vedere, un rezultat greu de prevăzut, mai ales prin proporțiile scorului, gazdele sunt circumspecte înaintea duelului cu ocupanta ultimei trepte a podiumului Seriei a 9-a a Ligii a 3-a în campionatul trecut (CSO Cugir și Unirea Dej au participat la barajul de promovare).

La fel ca Sticla Arieșul Turda, precedentul oponent, care în sezonul anterior s-a impus în ambele dispute (2-0 și 4-1) și Avântul Reghin și-a trecut în cont două succese cu CS Ocna Mureș (2-0, în tur, în deplasare, și un 5-4 în penultima reprezentație stagională). Cu excepția lui D. Lupșan, ce va bifa a doua etapă de suspendare după cartonașul roșu primit la Stremț în Cupa României, restul efectivului este valid (T. Cristea – indisponibil de durată). Dacă în următoarea etapă “Soda dragă” va bifa prima deplasare, la Ungheni, peste două săptămâni (18 septembrie) are parte de derby-ul “de Alba” cu Metalurgistul Cugir pe teren propriu.

“Am câștigat prima etapă împotriva unui adversar foarte dificil, urmează jocul împotriva Reghinului care a învins 6-1 în prima etapă, apoi vin două jocuri cu echipe care vizează promovarea, deci avem o programare extrem de grea. Eu însa am încredere în băieții mei și cu ajutorul suporterilor vom face totul pentru a câștiga și această bătălie. E nevoie de victorii pentru a căpăta încredere în forțele proprii și a atrage si mai mult suportul fanilor, iar împreună să devenim o forță”, a transmis antrenorul Paul Ciucă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea