Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 15.00, Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj |Duel inedit sub Drăgana între vecinele de pe podium

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sâmbătă, la penultima reprezentație a turului Seriei a 9-a din eșalonul terț, sub Drăgana, de la ora 15.00, este o dispută interesantă între vecinele din ierarhie, Metalurgistul Cugir (locul secund, 17 puncte) și Viitorul Cluj (poziția a 3-a, 13 puncte).

Ambele combatante traversează momente prolifice: neînvinși în acest sezon “roș-albaștrii” au bifat, ce-i drept cu emoții, a treia victorie la rând, 3-2 acasă cu Sticla Turda (totdodată trei succese consecutive pe propria arenă), iar vizitatorii au acumulat 7 puncte în ultimele trei partide, având un singur eșec în precedentele șase partide (0-1 la Bistrița, în 18 septembrie, etapa a 4-a).

Tânăra formație de pe Someș, pregătită de Marius “Papi” Popescu (originar din Totoi) și debutantă la acest nivel, reprezintă surpriza acestui sezon până în prezent. Primită la cerere în Liga a 3-a, și formată pe scheletul formației ce a devenit în vară campioană națională la Under 19, Academia de Fotbal Viitorul este pe treapta a treia a podiumului, deși a început cu un 1-6 acasă cu CS Hunedoara. Mai mult, clujenii, aflați la prima descindere în Alba, au trecut celelalte examene pe teren propriu contra ‘albanezelor”, 1-0 cu Unirea Alba Iulia (10 septembrie, etapa a 3-a) și 2-1 cu CS Ocna Mureș (24 septembrie, etapa a 5-a). La al doilea joc succesiv în fața fanilor, un preambul înaintea derby-ului de săptămâna viitoare cu CS Hunedoara, cugirenii nu contează pe Al. Rus (suspendat) și Andriuc (în carantină), revenind L. Contra. “Nu ne gândim la partida de la Hunedoara, important este acest duel cu un adversar incomod. Ne așteaptă un meci de luptă, împotriva unei echipe ce depune mult efort. Vom avea de tras împotriva Viitorului, o grupare cu rezultate surprinzătoare, chiar suntem puși în gardă de acest parcurs neașteptat”, a precizat antrenorul Lucian Itu. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea