Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sâmbătă, ora 15.00, CS Ocna Mureș – Sănătatea Cluj | Victorie obligatorie pentru trupa lui Cotoară!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Ocna Mureș (penultima în ierarhie, 9 puncte) are o singură variantă sâmbătă, de la ora 15.00, în disputa cu Sănătatea Cluj (locul șase, 15 puncte)!

Victoria este obligatorie pentru trupa lui Gabriel Cotoară împotriva “virușilor verzi” în condițiile în care situația în clasament este similară cu aceea din pauza de iarnă, respectiv de recuperat 4 puncte raportat la contracandidata CS Hunedoara. Vor fi absențe semnificative în ambele tabere: Frențiu – suspendat și V. Ignat (depistat pozitiv) – de la gazde, respectiv R. Ciupe (a fost eliminat la acel 1-4 din etapa anterioară, de la Jucu, cu Unirea Ungheni) – de la oaspeți. În atari condiții între buturi va rămâne Angeru, chiar dacă goalkeeperul a gafat grav la Cugir la ambele reușite ale gazdelor, inclusiv cu un autogol, gazdele așteptând și rezultatele testelor obligatorii de ieri pentru Guț, M. Domșa, Cl. Marcu, Tocu și Decean.

Este un joc la fel de important ca cel împotriva Hunedoarei. Nu ne permitem să irosim puncte pe teren propriu și practic suntem constrânși să facem tot ceea ce e posibil pentru a ne impune. Am învățat din înfrângerea suferită la Cugir și o luăm de la capăt în lupta pentru evitarea retrogradării”, a declarat Gabriel Cotoară.

Sănătatea, ce s-a impus în tur, la limită, 1-0, este o formație extrem de periculoasă în deplasare, în descinderile din Alba reușind două egaluri (3-3 la Cugir în ultimul joc al anului trecut și acum două săptămâni, 1-1 la Zlatna). Mai mult, pe terenuri străine, Tilincă și compania sunt neînvinși din 25 septembrie (1-2 la Ungheni), reușind o serie excelentă, cu două succese (2-1 la Reghin și Turda) și trei egaluri (3-3, la Dej și Cugir, primele două clasate; 1-1 cu Unirea Alba Iulia).

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea