Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sâmbătă, ora 15.00, CS Ocna Mureș – CS Hunedoara | Pe “Soda” poposește liderul, “Hunedoara maxima”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe CS Ocna Mureș o așteaptă sâmbătă, 2 octombrie, de la ora 15.00, pe “Soda”, cel mai greu test stagional, cu CS Hunedoara, liderul Seriei a 9-a, cu maximum de puncte.

Gruparea de lângă furnale defilează în această stagiune, cu 5 victorii din tot atâtea meciuri (în ultima deplasare, 5-0 pe “Cetate”, cu Unirea Alba Iulia), plus acea partidă de poveste din “16”-imile Cupei României cu FCSB, îndreptându-se hotărât spre Liga a 2-a, fiind marea favorită a confruntării.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Echipa pregătită de fostul unirist Florin Maixim, ce-l are sub comandă pe zlătneanul Bradu, se bate cu propriile recorduri: are cel mai bun atac din întreg eșalonul terț, cu 20 de goluri marcate (medie de 4 reușite pe meci, vorbindu-se iar de “norma” hunedoreană), un golaveraj zdrobitor (20-4), fiind prima în topul formațiilor din Liga a 3-a (15 puncte au strâns și Farul Constanța 2 și CSM Reșița, dar cu golaveraje mai modeste). Așadar, se anunță un examen de foc pentru ocnamureșeni (locul 7, 4 puncte), ce traversează o perioadă modestă (un punct în 4 confruntări) și au trăit dezamăgirea de la Cluj, cu Viitorul, unde au pierdut în prelungiri, 1-2, deși au deschis scorul și au condus la pauză.

Este o diferență uriașă față de precedentul duel, meci cu care s-a deschis anul 2021. La Ocna Mureș, amfitrionii s-au impus cu 2-1, dublă Cioară, în 13 martie, acum mai bine de șase luni, într-un derby al contracandidatelor la evitarea retrogradării. Mai mult, înaintea acestui joc dificil, Paul Ciucă are și probleme de efectiv: Tegbo (ruptură musculară), Ceaca (răcit), Cioplântă (gripă), sperându-se totuși în revenirea ultimilor doi, chiar dacă au lipsit de la antrenamente până ieri.

Întâlnim liderul seriei, cu 5 victorii din 5 întâlniri, practic o echipa de Liga a 2-a, care de curând, în Cupă, a terminat 3-3 după 90 de minute cu vicecampioana Romaniei. În rest marchează câte 4, 5, chiar 6 goluri pe meci în Liga a 3-a. Ce pot spune eu ca antrenor al unei echipe care face doar 3 antrenamente pe săptămână și acelea dupa 8 ore de muncă ale fotbaliștilor… Să mai spun de bugete, salarii, condiții de refacere, cazare, masă, vitaminizare etc., nu are sens. Eu pregătesc echipa cât pot de bine și ne vom bate, asta garantez, ne vom bate”, a transmis antrenorul Paul Ciucă.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea