Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 14.00, duelul suferinței: Sănătatea Cluj – CS Ocna Mureș, luptă pentru evitarea “lanternei roșii”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Disputa suferinței pe “Clujana”, sâmbătă, de la ora 14.00, între ultimele două clasate din Seria 9 a eșalonului terț: Sănătatea Cluj (locul 10, 8 puncte) și CS Ocna Mureș (poziția a 9-a, 9 puncte), în joc fiind evitarea deținerii ‘lanternei roșii” până în martie 2023!

Dezamăgite, debusolate și apăsate de griji se prezintă cele două combatante la ora meciului direct: “virușii verzi” – 5 insuccese la rând (inclusiv un 2-9 cu Corvinul la precedentul joc intern) și 11 partide în care au luat două puncte, iar ocnamureșenii viin după un umilitor 0-6 acasă cu Metalurgistul Cugir și o serie de 10 întâniri în care au realizat doar două remize! Cu șanse reale de a realiza o performanță istorică, o calificare în sferturile Cupei României, în primăvară (meciul decisiv, miercuri, la ora 17.00, la Zlatna, cu Minaur Baia Mare), “Soda dragă” este prăbușită în campionat și nădăjduiește să dea lovitura în fieful contracandidatei, grupare unde au activat Roman, Ceaca, Căt. Creț, Al. Țăranu, D. Mic sau Bucșa.

“Trebuie să strângem rândurile înaintea unui meci de “care pe care” în care vrem să luăm puncte. O confruntare de 6 puncte, un joc dificil, suntem răniți în orgoliu după eșecul dur cu Metalurgistul și încercăm să ne organizăm cât mai bine. Ar trebui să-i putem surprinde pe adversari și să nu plecăm cu mâna goală din acest ultim joc din Liga 3”, a spus Dan Roman.

Vor reveni Al. Giurgiu și Cimpoieșu, după suspendări, dar lipsesc, din motive medicale, Kiraly și Al. Țăranu. Oponentele au remizat alb la Ocna Mureș (1 octombrie) și au cele mai modeste defensive ale seriei (45 de goluri încasate de gazde, cu 5 mai puțin – oaspeții).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în finala Cupei României | Revelion lângă furnale, cu Bradu și Lupu printre protagoniști!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara a reușit un rezultat de senzație, calificându-se în finala Cupei României, după semifinala de pe „Michael Klein” cu FC Voluntari. S-a declanșat Revelionul lângă furnale, pe Stadionul „Michael Klein”, după succesul de povestit peste generații. Gazdele au deschis scorul prin Manolache (20), iar D. Florea (33) a egalat, rezultat cu care s-a intrat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea