Sâmbătă, ora 13.00, în direct pe DigiSport 1: FC Bihor – FC Unirea Alba Iulia

Aidoma stagiunii precedente, runda a 2-a a campionatului reprezintă pentru „alb-negri” deplasare la Oradea, pe stadionul „Iuliu Bodola”, în fieful echipei la care activează ex-uniristul Ciprian Selagea. Jocul de sâmbătă va debuta la ora 13.00 (observator M. Coraş, Arad) şi va fi televizat în direct de DigiSport 1 (e posibil ca partida din etapa a 3-a, pe „Cetate”, cu UTA Arad să fie programată vineri). Şi dacă la precedentul duel pe Crişuri, bihorenii s-au impus cu 2-1, în retur, la Alba Iulia, albaiulienii s-au revanşat cu un succes clar (3-1).

Absenţi I. Stan, Bucurică şi posibil… S. Mureşan
Cum Pascal încă este în litigiu cu clubul (cazul s-a amânat pe săptămâna viitoare, portarul nu va face deplasarea), M. Găldean încă nu este rezolvat (se aşteaptă primirea documentelor din Italia şi înregistrarea transferului), Bucurică şi I. Stan sunt accidentaţi, iar S. Mureşan acuză probleme la un deget, situaţia Unirii Alba Iulia pare delicată. „Există probleme în a alcătuOKi un prim unsprezece, suntem într-un moment dificil în privinţa lotului restrâns numeric, dar şi din punct de vedere valoric. Întâlnim un adversar puternic, care a înregistrat o remiză importantă la Mioveni în runda inaugurală. În contextul actual, un egal ar fi foarte bun pentru noi. Nu ne ducem dinainte predaţi la Oradea, dar în acelaşi timp suntem preocupaţi de partida cu UTA Arad, una foarte importantă pentru noi”, a declarat antrenorul Stelian Gherman.
Echipa probabilă: Tiut – Potopea, Schuller, Bumbac, M. Oprea – Istrate, Cl. Oara, Negruţ, M. Petrescu – Mândruşcă, S. Mureşan (M. Olar).

Elit ELIT

Dan HENEGAR

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419