Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 11.00, pe “Cluj Arena”, tradiționalul amical “U” Cluj – Metalurgistul Cugir

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, ora 11.00, pe “Cluj Arena” se dispută tradiționalul meci amical dintre “U” Cluj și Metalurgistul Cugir.

Este un test de lux pentru gruparea de sub Drăgana, “șepcile roșii” fiind la ultima repetiție înaintea startului Ligii a 2-a (săptămâna viitoare, acastă cu SSU Poli Timișoara). Anul trecut, la debutul lui Gabi Tamaș sub comanda fostului unirist Adrian Falub și a lui Mario Boldea la CSO Cugir, studenții s-au impus cu scorul de 3-1 (1-1), golul oaspeților fiind reușit de M. Lupu. Preluată de Erik Lincar, divizionara secundă a susținut de curând, la Galtiu, un meci amical cu Viitorul Șelimbăr, câștigat cu scorul de 4-0. Cugirenii au disputat o primă întâlnire de verificare, acasă cu Retezatul Hațeg, scor 5-1 și de luni, 26 iulie vor intra în cantonament centralizat la domiciliu, până în 6 august.

*Itu: “Căutăm juniori”

Lucian Itu, antrenorul jucător al divizionarei terțe, susține că principalele ținte în perioada de transferuri sunt jucătorii tineri, pentru a completa lotul din acest punct de vedere.

Căutăm, căutăm, discutăm cu diverse formații, dar deocamdată nu am reușit să găsim soluții viabile”, a spus “principalul” celei mai bune echipe din Alba în sezonul anterior (campioana Seriei a 9-a și participantă la barajul de promovare).

Momentan, Cugirul contează pe R. Opric și R. Voicu (n. 2002), Al. Rus și L. Contra (n. 2001), localnicii Perjeriu (2004) și Andriuc (2004), abia promovați la prima echipă. Singura noutate este revenirea mijlocașului Mihai Codrea (fost component al Cugriului) de la ASC Dumbrăvița (unde a evoluat în ultimele trei sezoane), în vreme ce la D. Popa (Florești) s-a renunțat. Mai sunt fixate dublele cu CS Ocna Mureș (31 iulie și 21 august) și Sticla Arieșul Turda (vineri, 6 august și 14 august), fostele colege din Seria a 9-a, pentru ca în 11 august cugirenii să intre în turul secund al Cupei României


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Ziua Familiei, organizată de AJF Alba, în 19 mai, în Piața Cetății

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ziua Familiei, organizată de AJF Alba, în 19 mai, în Piața Cetății din Alba Iulia   A 3-a ediție a atractivului turneu fotbalistic „Ziua familiei” va avea loc duminică, 19 mai. Turneul de fotbal 3 vs 3 (tata, mama și copilul) este organizat în Piața Cetății din Alba Iulia (în fața Universității „1 Decembrie 1918”) […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea