// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Sâmbătă, la ora 18.00, Industria Galda – FC Avrig | Găldenii, în căutarea primei victorii din noua ediție

Industria Galda are parte de un examen intern la debutul în al 5-lea sezon succesiv petrecut în eșalonul terț, sâmbătă, 25 august, de la ora 18.00, cu FC Avrig, echipă în compania căreia s-a impus în ambele dispute ale stagiunii precedente (2-1 și 1-0). O vară relativ calmă pentru gruparea găldeană în privința campaniei de transferări, exceptând plecarea lui S. Mureșan la Unirea Alba Iulia (încă nu s-au încheiat tratativele), principalele mutări fiind Cernea și ex-uniristul S. Fulea, întorși de la muncă din străinătate. “Obiectivul este să fim sănătoși și să ne bucurăm de fotbal cu toți susținătorii Industriei”, este declarația oferită de Paul Ciucă, devenit cel mai longeviv antrenor al unei echipe din Alba, acesta preluând banca tehnică al Galdei în toamna anului 2014. Probleme medicale acuză D. Lupșan și Cernea (se speră în recuperarea lor) înaintea primului joc oficial, în vreme ce echipa sibiană (cu care se pregătește și cugireanul M. Codrea, ce a semnat și cu Unirea Dej!) a fost eliminată din Cupa României, de Unirea Alba Iulia, în cursul săptămânii trecute.

Tocmai de numele lui Paul Ciucă se leagă marea dilemă a Industriei în acest campionat. Asta întrucât FRF încă nu a trimis echipei găldene un punct de vedere legat de faptul dacă antrenorul poate sta, sau nu, pe banca tehnică, în contextul exenimentelor de la Șpring, din Liga a IV-a, chiar dacă Industria a solicitat acest lucru în mod oficial.

Dan HENEGAR