Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sâmbătă, Industria Galda – Millenium Giarmata | “Non c’e due senza tre”, pentru echipa condusă de Paul Ciucă?

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

“Non c’e due senza tre” e un vechi proverb italian care în româneşte se traduce simplu, „Nu e doi fără trei”, aplicabil perfect în cazul Industriei Galda de Jos, dacă va câștiga sâmbătă, de la ora 14.00, acasă, cu Millenium Giarmata, vecina din clasament (bănățenii – locul 11, cu 14 puncte; amfitrionii – poziția a 12-a, cu 12 puncte).

Asta întrucât găldenii pregătiți de Paul Ciucă au reușit două victorii în ultimele două runde, iar dacă s-ar impune Industria ar deveni prima echipă din Alba ce ar izbuti trei succese la rând în această stagiune. “Chiar dacă am obținut trei puncte, oarecum surprinzător, la Hunedoara, însă suntem cu picioarele în apă rece și nu ne simțim deloc confortabil. Vom încerca să obținem toate punctele în meciul de sâmbătă, deși adversarul are și el nevoie mare de puncte, ceea ce îl face mai periculos”, a transmis antrenorul Paul Ciucă, ce nu poate conta pe Frențiu și R. Moga – accidentați, S. Fulea – suspendat. După acest joc, Industria are trei întâlniri dificile, pe “Cetate”, acasă cu Metalurgistul Cugir și la Reșița.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea