Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, finala mică şi meci caritabil: CSU Alba Iulia – Sepsi Sf. Gheorghe, la baschet feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia - CSM Targoviste 6O palidă consolare pentru baschetbalistele lui Miroslav Popov, primul duel din „finala mică” la baschet feminin, după ce s-au ratat ambele obiective, cupa şi campionatul, partida dintre CSU Alba Iulia şi Sepsi Sf. Gheorghe va avea loc sâmbătă, la ora 18.00, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918” (următorul joc, la Sf. Gheorghe, marţi, 29 aprilie). Va fi o confruntare aparte, cu o latură caritabilă, întrucât spectatorii sunt chemaţi cu jucării, care vor fi donate copiilor de la „Riţa Gărgăriţa”, prezenţi la meci. „Nu suntem prima echipă care face acest lucru, însă este o iniţiativă lăudabilă. Copiii pot fi ajutaţi, jucăriile le aduc un zâmbet pe buze, dar consider că micuţii defavorizaţi, care nu au niciun suport, pot fi ajutaţi cu mai multe lucruri. Cred că ei ar putea fi aduşi la fiecare meci, sunt sigură că i-ar bucura foarte mult.  Consider că lumea ar trebui să se uite mai atent în stânga şi dreapta la aceşti copii pentru că merită foarte mult din partea noastră. Sper din tot sufletul ca suporterii să vină în număr mare, cu jucării, chiar şi eu am să cumpăr o jucărie special pentru acest moment, pentru a ajunge la un copil, pentru că ei merită toată atenţia noastră”, a declarat Larisa Toma.

Revenind la baschet, Alba are în faţă un adversar pe care l-a învins în permanenţă în ultimele 5 dueluri, pe toate fronturile, sezon regulat (50-46 în deplasare, 78-65), semifinalele cupei anul trecut, play-off-ul sezonului precedent. Întâlnirea a iscat, în trecut, incidente de natură etnică, dar acum albaiuliencele sunt favorite incontestabil, întrucât a plecat din Covasna americanca Samantha Prahalis, „omul record”: cea mai bună marcatoare a campionatului, cu cele mai multe pase decisive şi prima la „eficienţă”.

*Gruppo Arnsberg a promovat meciul!

Pentru o mai bună promovare a întâlnirii, o parte din membrii “Gruppo Arnsberg” s-au implicat într-o acţiune de mediatizare a jocului CSU Alba Iulia şi Sepsi Sf. Gheorghe, fiind împărţite flyere atât în “Alba Mall” şi Bulevardul “Transilvaniei” din Alba Iulia, în cursul zilei de joi.

[nggallery id=1547]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea