Rămâi conectat

Curier Județean

SÂMBĂTĂ: ”Cuier pentru nevoiași”, amplasat în părculețul din fața Primăriei Aiud. Cetățenii pot dona îmbrăcăminte de sezon pentru persoanele aflate în nevoie

Ziarul Unirea

Publicat

în

cuier nevoiasiPrimăria Municipiului Aiud în colaborare cu Serviciul de Ajutor Maltez va demara începând cu data de 14 ianuarie 2017 campania umanitară ”Cuier pentru nevoiași”.

În cadrul acestei campanii, persoanele nevoiașe vor beneficia de îmbrăcăminte de sezon, pusă la dispoziție de Serviciul de Ajutor Maltez. În același timp, aiudenii sunt invitați să doneze doar îmbrăcăminte de sezon, în semn de solidaritate față de cei aflați în nevoie.

Astfel, sâmbătă, 14 ianuarie, începând cu ora 10:00, în părculețul din fața Primăriei Municipiului Aiud va fi amenajat un ”cuier” cu paltoane și articole vestimentare de sezon, care pot fi ridicate sau se pot depune alte articole similare, pentru toți cei aflați în nevoie.

”Ne exprimăm convingerea că, așa cum au făcut-o și cu alte ocazii, aiudenii se vor alătura și acestei campanii de ajutorare”, a transmis Primăria Aiud.  (C.M.)

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia Montană. Secția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea