SÂMBĂTĂ: ”Cuier pentru nevoiași”, amplasat în părculețul din fața Primăriei Aiud. Cetățenii pot dona îmbrăcăminte de sezon pentru persoanele aflate în nevoie

cuier nevoiasiPrimăria Municipiului Aiud în colaborare cu Serviciul de Ajutor Maltez va demara începând cu data de 14 ianuarie 2017 campania umanitară ”Cuier pentru nevoiași”.

În cadrul acestei campanii, persoanele nevoiașe vor beneficia de îmbrăcăminte de sezon, pusă la dispoziție de Serviciul de Ajutor Maltez. În același timp, aiudenii sunt invitați să doneze doar îmbrăcăminte de sezon, în semn de solidaritate față de cei aflați în nevoie.

INFORMARE COVID-19

Astfel, sâmbătă, 14 ianuarie, începând cu ora 10:00, în părculețul din fața Primăriei Municipiului Aiud va fi amenajat un ”cuier” cu paltoane și articole vestimentare de sezon, care pot fi ridicate sau se pot depune alte articole similare, pentru toți cei aflați în nevoie.

”Ne exprimăm convingerea că, așa cum au făcut-o și cu alte ocazii, aiudenii se vor alătura și acestei campanii de ajutorare”, a transmis Primăria Aiud.  (C.M.)

foto: arhiva

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...