Rămâi conectat

Curier Județean

SÂMBĂTĂ: Concursul Județean de Matematică ”Mircea Ganga”, a VII-a ediție, la Blaj

Alexandra Mates

Publicat

în

concurs matematica blajSâmbătă, 7 mai 2016, la Colegiul Național ,,I. M. Clain” Blaj se va desfășura Concursul Județean de Matematică ”Mircea Ganga”, ajuns la ediţia a VII-a. Acest concurs este organizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Alba, al ASTREI, Despărţământul ”Timotei Cipariu” Blaj, al Asociației de Părinți ”I. M. Clain” și al conducerii colegiului, director  – prof. Ioan Tomoiagă.

Concursul este adresat elevilor din clasele IX-XII, care studiază matematica după programa M1, subiectele fiind în concordanţă cu programele şcolare aprobate pentru fiecare clasă.

”Suntem deosebit de onorați că din Comisia științifică de elaborare a subiectelor fac parte: prof. univ. dr. Dumitru Acu – Universitatea ,,Lucian Blaga” Sibiu, Preşedinte Astra , prof. Mircea Trifu – Secretar General al Societăţii de Ştiinţe Matematice din România, prof. Ionel Trifon – Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba”, a transmis purtătorul de cuvânt al colegiului I.M Clain, prof. Claudia Oancea-Raica.

Pentru realizarea acestui concurs județean a pus mult suflet doamna prof. Romanța Ghiță, alături de toți profesorii de la catedra de matematică a colegiului: Cipariu Ciprian, Ghiță Ioan, Marian Anca, Păcurar Cosmin, Stan Dana și prof. Adriana Zaharia.

Deosebit de atractive sunt premiile oferite laureaților, care, pe lângă diplome, medalii și cupe, mai pot câștiga: tabletă grafică, sisteme audio, SSD-uri, multifuncționale, căști, baterii extene, stickuri, cărți, tricouri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bătrân de 68 de ani, din Ocna Mureș, prins ”MORT DE BEAT” la volan: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bătrân de 68 de ani, din Ocna Mureș, prins ”MORT DE BEAT” la volan: Polițiștii i-au făcut dosar penal Un bătrân de 68 de ani, din Ocna Mureș, a fost prins ”MORT DE BEAT” la volanul unei mașini. Polițiștii i-au făcut dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului. Citește și: Notarul din Mureș care a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea