SÂMBĂTĂ: Concert The PuZzles pentru Adrian Vințan, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. „LiVe for LiFe”, pentru a sprijini strângerea de fonduri necesare tratamentului

Paul Voicu - Primar 2020

The PuZzles se alătură campaniei „Împreună pentru Adrian Vințan”, tânărul de 31 de ani din Alba Iulia care luptă cu o boală cruntă și are nevoie de 75.000 de euro, echivalentul unui tratament care-i poate reda șansa la viață. Cei care vor să îl ajute pe Adrian sunt așteptați sâmbătă, începând cu ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiu, unde trupa va susține concertul „LiVe for LiFe” pentru a sprijini strângerea de fonduri necesare tratamentului.

Membrii trupei The PuZzles se alătură campaniei „Împreună pentru Adrian Vințan” și organizează sâmbătă un concert pentru a veni în ajutorul tânărului. Dirijorul Alexandru Pal, invitat în concert, va susține un recital de nai.

ELIT

Intrarea la concert se va face pe baza Invitației în valoare de 50 lei. De întreaga sumă care se va strânge din vânzarea invitațiilor va beneficia Adrian Vințan. Acestea pot fi achiziționate direct de la Casa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia. De asemenea, pot fi solicitatela numerele de te;efon:

– The PuZzles: 0748 565 305
– Sega Events: 0743 757459

Mihail David - 2020

Adrian Vințan a fost diganosticat cu melanom în urmă cu patru ani, la un semn pe călcâiul piciorului stâng, iar după doi ani cu metastază ganglionară inghinal. După mai multe încercări de a se vindeca, singura șansă rămasă este tratamentul cu medicamentul IPILIMUMAB, iar costul este exorbitant, 75.000 de euro.

Cazul lui Adrian a stârnit mobilizare în rândul întregii comunități. Jurnaliști, oameni de afaceri, sportivi și oameni simpli, suferă alături de familia lui și fac tot posibilul să strângă suma enormă de care are nevoie pentru tratamentul acestuia.  Vineri, 2 februarie,  în conturile deschise pentru Adrian se strânseseră aproximativ 40.000 de euro, puțin peste jumătate din suma necesară pentru tratament.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...