Rămâi conectat

Ştirea zilei

SÂMBĂTĂ: Concert The PuZzles pentru Adrian Vințan, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. „LiVe for LiFe”, pentru a sprijini strângerea de fonduri necesare tratamentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

The PuZzles se alătură campaniei „Împreună pentru Adrian Vințan”, tânărul de 31 de ani din Alba Iulia care luptă cu o boală cruntă și are nevoie de 75.000 de euro, echivalentul unui tratament care-i poate reda șansa la viață. Cei care vor să îl ajute pe Adrian sunt așteptați sâmbătă, începând cu ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiu, unde trupa va susține concertul „LiVe for LiFe” pentru a sprijini strângerea de fonduri necesare tratamentului.

Membrii trupei The PuZzles se alătură campaniei „Împreună pentru Adrian Vințan” și organizează sâmbătă un concert pentru a veni în ajutorul tânărului. Dirijorul Alexandru Pal, invitat în concert, va susține un recital de nai.

Intrarea la concert se va face pe baza Invitației în valoare de 50 lei. De întreaga sumă care se va strânge din vânzarea invitațiilor va beneficia Adrian Vințan. Acestea pot fi achiziționate direct de la Casa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia. De asemenea, pot fi solicitatela numerele de te;efon:

– The PuZzles: 0748 565 305
– Sega Events: 0743 757459

Adrian Vințan a fost diganosticat cu melanom în urmă cu patru ani, la un semn pe călcâiul piciorului stâng, iar după doi ani cu metastază ganglionară inghinal. După mai multe încercări de a se vindeca, singura șansă rămasă este tratamentul cu medicamentul IPILIMUMAB, iar costul este exorbitant, 75.000 de euro.

Cazul lui Adrian a stârnit mobilizare în rândul întregii comunități. Jurnaliști, oameni de afaceri, sportivi și oameni simpli, suferă alături de familia lui și fac tot posibilul să strângă suma enormă de care are nevoie pentru tratamentul acestuia.  Vineri, 2 februarie,  în conturile deschise pentru Adrian se strânseseră aproximativ 40.000 de euro, puțin peste jumătate din suma necesară pentru tratament.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Alegeri locale 2024: Anunț privind desemnarea prin tragere la sorţi a președintelui Biroului electoral de circumscripție județeană nr. 1 Alba și a locțiitorului acestuia, precum și a președinților birourilor electorale de circumscripție comunală, orășenească și municipală și a locțiitorilor acestora

Unirea Ziarul

Publicat

în

Alegeri locale 2024: Anunț privind desemnarea prin tragere la sorţi a președintelui Biroului electoral de circumscripție județeană nr. 1 Alba și a locțiitorului acestuia, precum și a președinților birourilor electorale de circumscripție comunală, orășenească și municipală și a locțiitorilor acestora A N U N Ţ În conformitate cu dispoziţiile Hotărârii nr. 34H/19.04.2024 a Biroului Electoral […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea