Rămâi conectat

Curier Județean

SÂMBĂTĂ: „Concert în parc”, la Blaj

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*Două luni de concerte în parcul Avram Iancu din Blaj
Sâmbătă, 13 iulie, concert de muzică folk cu Adrian Beznă şi Vasile Mardare

Primăria Municipiului Blaj iniţiază la sfârşitul acestei săptămâni un proiect cultural care se va derula pe parcursul a două luni sub titulatura “Concert în parc”. Timp de două luni, locuitorii municipiului Blaj sunt invitaţi sa participe la o serie de concerte în aer liber organizate în parcul situat în centrul oraşului. Genurile abordate vor fi diverse, de la muzică folk la ritmurile actuale sau la folclor. Accesul publicului la toate evenimentele organizate pe parcursul întregului sezon este gratuit.

Pentru început sâmbătă, 13 iulie, toţi blăjenii sunt aşteptaţi să ia parte la o seară de folk în compania unor nume cunoscute pentru iubitorii acestui gen muzical, Adrian Beznă şi Vasile Mardare.

Adrian Beznă a organizat de-a lungul carierei sale mai multe festivaluri de folk, dar a şi cântat alături de alte nume mari ale folkului românesc precum Emeric Imre sau Tatiana Stepa.

Vasile Mardare este originar din Timişoara şi s-a remarcat prin activitatea sa de membru în Cenaclul “ Flacăra” sau în Cenaclul “ Şi totuşi iubirea…”

“Succesul înregistrat de concertul organizat în primăvară în Parcul Avram Iancu, ne-a făcut să ne gândim la un program mai amplu de manifestari într-un spaţiu central, prietenos, cel mai răcoros punct al oraşului pe parcursul anotimpului cald”, a declarat primarul Gheorghe Valentin Rotar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea