SÂMBĂTĂ: Concert de colinde în Piața Cetății din Alba Iulia, cu Leontina Fărcaș, Muguri de Tezaur, Cătălin Hașa și Gabriel Bucur

Paul Voicu - Primar 2020

piata cetatiiAlbaiulienii și toți cei care vor vizita sâmbătă, 19 decembrie, Parcul Sărbătorilor de Iarnă din Alba Iulia vor avea parte, cu siguranță, de o seară magică.

Minunatul decor de iarnă și atmosfera sărbătorilor de la Târgul de Crăciun vor fi întregite de un concert de colinde autentice și cântece tradiționale, susținut de artiști îndrăgiți din județul Alba.

ELIT

 

parc sarbatori alba iulia01 Seria concertelor dedicate sărbătorilor de iarnă în Piața Cetății din Alba Iulia continuă, sâmbătă, cu un nou spectacol.

Mihail David - 2020

Pe scena special amenajată lângă bradul de Crăciun vor urca, cu începere de la ora 19.00, artiști precum cunoscuta interpretă de muzică populară Leontina Fărcaș alături de grupul ”Muguri de Tezaur”, Cătălin Hașa și Gabriel Bucur.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Evenimentul menit să aducă un strop din magia Crăciunului este organizat de Căsuța din Povești, în colaborare cu Primăria Municipiului Alba Iulia.

Citiți și MESAJE de CRACIUN. Texte frumoase cu URARI şi FELICITARI de Sărbători pe care le puteţi trimite celor dragi

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...