Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

SÂMBĂTĂ: Cele mai frumoase ”bijuterii” pe patru roți, expuse la Retro Parada Primăverii 2019 de la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, pe Platoul Obeliscului lui Horea din Cetatea Alba Carolina, va avea loc ediţia 2019 a Retro Paradei Primăverii. La Alba Iulia, expoziția va fi deschisă între orele 10.00 şi 14.00.

Retromobil Club România – Filiala Judeteana Alba, in parteneriat cu Primaria Alba Iulia ,organizează sâmbătă 13.04.2019, orele 10:00 – 14:00, evenimentul Retro Parada Primăverii 2019.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Evenimentul se va desfășura în Alba Iulia, în Cetatea bastionara Alba Carolina, zona Obelisc și își propune să reunească posesorii și pasionații de automobile și motociclete de epocă. Pot participa autovehicule cu vechimea mai mare de 30 de ani, cu sau fără atestat istoric, aflate în stare bună.

Contact înscrieri sau informații suplimentare: 0745.377.574 – Aurel Vintan – Secretar filiala Alba a RCR.

Evenimentele organizate de RETROMOBIL CLUB ROMÂNIA au un caracter cultural-sportiv, contribuind la menținerea în stare optimă a unor vehicule istorice, precum și la cultivarea pasiunii de colecționare și restaurare a acestora. RETROMOBIL CLUB ROMÂNIA este la ora actuală cea mai importantă asociație de profil din țară, fapt ce se datorează minunaților săi membri care fac eforturi considerabile să restaureze și să întrețină vehicule istorice care se înscriu în patrimoniul tehnic și cultural național și, de ce nu, mondial.

Activitatea de peste două decenii a clubului se constituie într-un demers cultural, de instruire a noilor generații cu privire la istoria autovehiculelor, România fiind în topul primelor zece țări din Europa care au introdus automobilul și a șasea țară în care s-au organizat curse de automobile.

Membrii clubului dețin peste 3.000 de vehicule istorice dintre care mai mult de 10% au fost fabricate înainte de 1944. Din nefericire, România este unul din puținele state europene care nu deține un Muzeu al Automobilului astfel încât R.C.R. face oficiul de „muzeu pe roți” ori de câte ori organizează un eveniment.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Trecerea pe sub masa, în Vinerea Mare: Ce semnificație are gestul trecerii pe sub Sfântul Epitaf

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trecerea pe sub masa, în Vinerea Mare: Ce semnificație are gestul trecerii pe sub Sfântul Epitaf Vinerea Mare, Vinerea Paştilor, Vinerea Seacă sau Vinerea Patimilor este ziua în care Domnul Iisus Hrisos, Mântuitorul lumii, a fost răstignit. Este zi de mare doliu a întregii creştinătăţi. Zi aliturgica, pentru ca Liturghia reprezinta jertfa nesangeroasa a lui […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea