Rămâi conectat

Politică Administrație

SÂMBĂTĂ| Basul, toba mare, trompeta şi tuba se dau în spectacol la Alba Mall: Fanfara lui Moş Crăciun, cântece de iarnă şi colinde din Maramureş

Alexandra Mates

Publicat

în

Alba Mall îţi prezintă Crăciunul care te reprezintă. Oare câţi oameni încap la Moş Crăciun, în sănioară? O întreagă fanfaaară! Cel mai mare centru comercial din Alba Iulia devine singurul loc în care sărbătorile prind contur, iar muzica e mai live decât oriunde altundeva.

Pe 14 decembrie, de la ora 19.00, Alba Mall te aşteaptă să cânţi şi să te distrezi alături de cea mai originală şi trăznită trupă de alămuri: Fanfara lui Moş Crăciun. 5 instrumentişti suflători şi un percuţionist de excepţie reuniţi în band-ul Transilvania Brass, vor oferi celor prezenţi un reprtoriu vast, de la genul clasic până la jazz şi folclor.

Colinde din Maramureş şi Transilvania, dar şi acorduri internaţionale celebre reunite într-o provocare promiţătoare în prag de sărbătoare.  Fiecare piesă va fi însoţită de povestea ei, spusă de trompetistul Marius Beteag un muzician cu rădăcini în Alba Iulia.

Sâmbătă, 14 decembrie basul, alamele, toba mare, trompetă şi tuba se dau în spectacol. Fanfara lui Moş Crăciun vine la Alba Mall cu un recital de excepţie. Colinde şi cântece de iarnă cum nu le-ai mai auzit, pentru că Moşul să ştie că eşti pregătit. Şi să vină mai bogat ca oricând. Alba Mall te aşteaptă să vezi, asculţi şi-aplauzi Fanfara Lui Moş Crăciun într-un concert de pus sub brad.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea