Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sâmbătă, a treia finală: CSM Bistriţa – HC Alba Sebeş *”Gladiatorii Sebeşului” lângă echipa lui Alexandru Weber

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

HC Alba Sebes bucurie138Vecine de clasament, CSM Bistriţa – locul patru (32 de puncte, 10 victorii, două remize şi 3 eşecuri) şi HC Alba Sebeş – ultima treaptă a podiumului (34 de puncte, 11 succese, un egal, două înfrângeri) se întâlnesc în runda a 17-a a Seriei B a Divizia A de handbal feminin, sâmbătă, 1 martie, de Mărţişor, de la ora 11.00, într-un meci cu o miză enormă, al cărui rezultat este aşteptat cu sufletul la gură de CSM Slatina şi Mureşul Tg. Mureş. Se află faţă în faţă două echipe neînvinse în 2014, gazdele cu un egal şi 4 meciuri câştigate, respectiv vizitatoarele care au 10 partide consecutive în care s-au impus. În „oraşul Imnului Naţional” se joacă una dintre cărţile promovării, Bistriţa arbitrând lupta la vârf, anunţându-se o nucă tare, având în efectiv jucătoare experimentate precum Alina Ţurcaş şi Alina Şorodoc, dar şi pe… Cristina Andriţă (la serviciile căreia Sebeşul a renunţat în vară).

Derby-urile adjudecate cu contracandidatele la promovare au introdus apăsat trupa lui Weber în calculele promovării într-o serie extrem de complicată. Astfel, în fiecare rundă sunt adevărate finale, inclusiv Bistriţa sperând la un culoar favorabil spre Liga Naţională. Acest joc devenit capital va fi condus de o brigadă de arbitri din elită, băimărenii Marta şi Băban.

*Peste 50 de suporteri din Sebeş

Galeria „Gladiatorii Sebeşului” va efectua deplasarea, peste 50 de suporteri urmând să fie în „Polivalentă” alături de favorite în cursa spre prima scenă. „Ne aşteaptă o confruntare foarte dificilă. Bistriţa arbitrează lupta la vârf şi, cu siguranţă nu va fi o dispută lejeră. Gazdele au un cuvânt greu de spus în serie, de acest meci depind foarte multe calcule, iar noi suntem obligaţi să luăm toate punctele pentru a continua să sperăm la promovare”, a declarat antrenorul Alexandru Weber (HC Alba Sebeş).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Aiudeanul Raul Șteau, promovare în elită cu Gloria Buzău!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Aiudeanul Raul Șteau, promovare în elită cu Gloria Buzău Mijlocașul aiudean Raul Șteau a promovat pe prima scenă cu Gloria Buzău. În penultima rundă a play-off-ului eșalonului secund, echipa condusă de Andrei Prepeliță a învins 3-0 pe Unirea Slobozia, iar Gloria Buzău a revenit, după 15 ani, în elita fotbalului românesc. Este a 4-a promovare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea