SÂMBĂTĂ, 28 aprilie: Inaugurarea oficială a terenului și startul ediției aniversare ”Cupa Transavia”, la Theodora Golf Club

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Theodora Golf Club, cel mai mare resort de golf din România, deschide sezonul competițional 2018. Pe 28 aprilie, odată cu inaugurarea oficială a terenului, se va da startul ediției aniversare a Cupei Transavia.

Deschiderea oficială va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 9.00, și va fi urmată de un brunch în restaurantul The View – Theodora Golf Club. Dress-code-ul evenimentului este casual sport.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

”În această primăvară se întâmplă ceva spectaculos! Aici, la Theodora Golf Club, dorim să vă asigurăm acces complet la cel mai așteptat eveniment: deschiderea oficială a terenului Theodora Golf Club, împreună cu ediția aniversară a Cupei Transavia, aflată la cea de a X a ediție,  ce se va desfășura în perioada 28-29 Aprilie 2018! Special pentru membrii Theodora Golf Club – membrii clubului nu vor achita taxa de participare sau green fee la turneele de golf organizate în sezonul 2018 la Theodora Golf Club”, se arată într-o postare pe contul de facebook al clubului.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Theodora Golf Club este un teren de golf premium, de 18 cupe, pe o suprafață de 56 ha, în lungime totală de 6518 m și numără 4 parcursuri par 3, 10 parcursuri par 4, 3 parcursuri par 5 și 1 parcurs par 6- cel mai lung din Europa- 735 m. Facilitățile de golf includ simulatorul indoor și zonele de putting green, chipping area, bunkere de nisip și driving range-ul acoperit, cu sistem audio integrat si 20 de locuri de antrenament disponibile pe tot parcursul anului. Lacul unic de 5 ha cu insulă și cele două green-uri, unde pasionații golfului au posibilitatea să își exerseze măiestria, completează imaginea deosebită a terenului de golf.

”În calitate de membru al Theodora Golf Club, beneficiați de unicul teren de golf de 18 cupe din România, construit la standarde internaționale. Am creat mai multe pachete de membership în funcție de preferințele jucătorilor, iar clubul de golf oferă lecţii atât începătorilor, cât si jucătorilor experimentaţi”, declară Theodora Popa, vicepreședinte și fondator Theodora Golf Club.

Vedeți și CALENDARUL competițiilor pe anul 2018

#####
Theodora Golf Club este cel mai mare resort de golf din România, inaugurat în octombrie 2017, iar la designul său și-au adus aportul specialiști care au creat 18 parcursuri unice, finalizate cu cel mai lung traseu din Europa – par 6 – 735 m. Localizat în centrul Transilvaniei, Theodora Golf Club beneficiază de facilități unice și servicii premium într-un cadru natural, relaxat și primitor. Resortul oferă oaspeților, vizitatorilor și jucătorilor de golf: cazare de 4 stele în cele 15 vile, restaurant internațional a la carte, lounge bar și terasă, salon privat, sală de conferințe, pavilion exterior pentru evenimente, piscină exterioară, simulator indoor și Pro Shop cu accesorii de golf.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419