Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sâmbătă, 20 septembrie, începe campionatul juniorilor D, cu 11 echipe la start *Noutăţi în regulament

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unirea Juniors juniori DLa o săptămână după startul campionatului juniorilor C, va începe și competiția juniorilor D (jucători născuți în anul 2002 și mai mici), jocurile urmând a se disputa în zilele de sâmbătă, după-amiaza! Au fost înscrise 11 echipe, pentru faza județeană a sezonului 2014-2015: CSȘ Blaj, Europa Alba Iulia, LPS Sebeș, Olimpia Aiud, Kinder Alba Iulia, Metalurgistul Cugir, Rival Alba Iulia, Unirea Alba Iulia, Unirea Juniors Alba Iulia, Viitorul Aiud și Viitorul Abrud.

În prima rundă, care va avea loc sâmbătă – 20 septembrie, de la orele 17.00, se vor disputa următoarele jocuri: LPS Sebeș – Viitorul Abrud, CSȘ Blaj – Europa Alba Iulia, Olimpia Aiud – Kinder Alba Iulia, Unirea Alba Iulia – Rival Alba Iulia, Viitorul Aiud – Unirea Juniors Alba Iulia, iar Metalurgistul Cugir stă.

*Echipele au 9 jucători

Conform site-ului Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba, întrecerea fotbalistică are câteva modificări, disputându-se după un nou regulament. Astfel, terenul va avea o dimensiune de 64-68m x 54-58m, porțile vor fi de 5 x 2m, echipele vor fi formate din 9 jucători (8+1), înlocuirile de jucători sunt nelimitate (un jucător schimbat poate reveni în joc), jocurile se vor disputa cu minge nr. 4, lovitura de la colț se va executa numai pe jos (fără ca mingea să se ridice de la sol), se aplică regula suspendărilor și eliminărilor temporare (2 minute pentru cumul de 2 cartonașe galbene, 5 minute pentru cartonaș roșu) sau eliminări definitive pentru fapte grave.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea