Sâmbătă, 15 decembrie, în Sala Universității “1 Decembrie 1918” Alba Iulia | Se joacă fotbal caritabil, cu Mirel Rădoi și Gicu Grozav, “Împreună pentru Robert”

Paul Voicu - Primar 2020

“Împreună pentru Robert” este denumirea meciului caritabil programat sâmbătă, 15 decembrie, de la ora 14.00, în Sala de Sport a Universității “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia (Str. Vasile Alecsandri, nr. 40, locația unde evolua echipa de baschet a CSU Alba Iulia).

Un meci caritabil cu o distribuție de gală, cu nume precum Mirel Rădoi sau Gicu Grozav și Nicolae Stanciu ce vor juca fotbal din suflet pentru Robert Roman.

ELIT

Va fi implicată în acest joc special generația de antrenori UEFA licența A 2018, care vine în Cetatea Marii Uniri în mod special, să joace pentru Robert. În frunte cu Mirel Rădoi, selecționerul echipei reprezentative de tineret, calificată după două decenii la un turneu final al Campionatului European, antrenorii licențiați în acest an vor să-i dea o mână de ajutor lui Robert în lupta sa cu boala. Inițiatorul acestei acțiuni este antrenorul albaiulian Mihai Manea, ce a săvârșit un gest nobil și și-a invitat colegii de generație să joace pentru a-l salva pe Robert.

Un alt gest extraordinar făcut de lumea fotbalului pentru Robert Roman, băiatul de 13 ani diagnosticat cu leucemie, fiul lui Adrian Roman, portarul Olimpiei Aiud (un alt eveniment a fost în weekend la Aiud și va urma duminică, la Sebeș).

Mihail David - 2020

Vor fi tricouri speciale care vor fi licitate la finalul întâlnirii, dar și alte tricouri donate de diverse cluburi și jucători din țară – pentru care se poate dona, vor fi instalate urne mobile, asta pentru a strânge cât mai multe fonduri necesare în tratamentul băiatului greu încercat, care în 16 decembrie, la o zi după meciul caritabil, va aniversa 14 anișori.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Vor juca fotbal pentru Robert, două echipe în care se vor regăsi printre alții Gicu Grozav, Mihai Manea, George Țălnar, Mihai Dăscălescu, Ciprian Selagea, Ionuț Grozav, Adrian Potopea, Armando Popescu, Cristian Petropulos sau Petre Clep, versus Mirel Rădoi, Florin Nofitovici, Decebal Grădinaru, Mugur Gușatu, Dorin Toma, Mihai Ianovschi, Dan Chilom, Tibi Lung, Emil Dică, dar și politicieni precum Dumitru Fulea (vicepreședintele Consiliului Județean Alba); Gabriel Pleșa (viceprimarul municipiului Alba Iulia) sau Dan Cristian Popescu (viceprimarul sectorului 2 din Capitală).

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...