Ziarul Unirea
 

Salariile bugetarilor se vor da înainte de Paşte, dar NU şi pensiile. Motivul anunțat de premierul Viorica Dăncilă

Veste proastă pentru pensionari înainte de Paște. Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, marţi, că salariile celor peste un milion de bugetari vor fi virate săptămâna aceasta, înainte de Paşte. Pensionarii nu se vor putea bucura, însă, de acelaşi lucru.

Motivul? Ca să nu existe o perioadă foarte mare până când se va încasa următoarea pensie, după cum a precizat premierul Viorica Dăncilă, citată de Digi24.

“Salariile vor intra săptămâna aceasta, înainte de Paşte, pensiile nu şi am să explic de ce. Pensiile se dau între 14 şi 27 ale lunii. Dacă le dăm acum va fi o perioadă foarte mare până când pensionarii vor lua următoarea pensie. În plus, de abia am terminat cu pensiile pe luna trecută şi este foarte greu să tipărim fluturaşii de pensie”, a declarat premierul.

Săptămâna trecută, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, declarase că la nivelul Cabinetului Dăncilă se analiza plata salariilor bugetarilor mai devreme. Ministrul a subliniat, însă, că măsura va fi luată doar în condiţiile în care statul îi va trata în mod egal atât pe angajaţi, cât şi pe pensionari.

Anul acesta, vacanţa de Paşte va fi în perioada 6-9 aprilie.

Sursa: stiritvr.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

nimicnicia 4 aprilie 2018 at 13:00

Doar oameni fara suflet, pot gandi ca pensionarii se vor bucura sa nu aiba banii de sarbatoare. Dupa ce ca functionarilor niste nemernici le-au marit salariile fara minte, acum le si dau inainte de srabatori. Firesc era ca acei imbuibati sa-si fi pastrat bani pentru sarbatoare pt ca oricum, au lefuri de zeci de ori mai mari ca sarmanii pensionarii. Acum sa vedeti ce scor vor mai avea in sondaje amaritii de la psd !

Atentie,nu toti bugetarii! 4 aprilie 2018 at 13:24

Federația Sindicatelor din Educație Spiru Haret: Angajații din învățământ nu își vor primi salariile înainte de Paște! Si nu sunt singurii..

Nu vor primi salariile inainte de Paste 4 aprilie 2018 at 13:35

nici Ministerul invatamantului, Inspectoratele Scolare,Ministerul Muncii, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Apărării Naționale și Ministerul Culturii. Toți angajații acestor ministere nu vor primi banii înainte de Paște, așa cum declara, marți, premierul Viorica Dăncilă.

Titirca inima rea 5 aprilie 2018 at 2:19

Mos Darzu,eu stiu ca tu esti mai mult pe partea cu intrebarile, dar ai putea te rog sa-i trimiti o felicitare la doamna Veorica si sa-i spui ca bine a facut, ca prea se imbuibau mosnegii de pasti si dupa aia nu le mai ramanea un leu dupa sarbatori si crestea si inflatia ca inundau pensionarii piata cu banii lor. Hotilor si pacalicilor ce sunteti!

Titirca inima rea 5 aprilie 2018 at 2:26

Si mai spune-i sa nu le dea banii nici la profesori inainte de pasti, ca si aia castiga deja prea mult si dupa ce fac un bairam de sarbatori singura varianta ce le mai ramane pentru a supravietui, ar fi sa intre in hibernare.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...