Sală de educație fizică modernă, în comuna Sâncel: Investiție de peste 2.000.000 lei

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Compania Națională de Investiții a lansat de curând în sistemul electronic de achiziții publice o licitație pentru proiectare – faza adaptare la amplasament, execuție lucrări și asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul Sala de educație fizică școlară, comună Sancel, sat Sancel, str. M. Eminescu nr. 27, județul Alba. Valoarea totală a investiției este de 2.087.541,49 lei, fără TVA.

În contextul socio-economic este recunoscută pe plan mondial tendința de creștere a timpului de muncă și a activităților școlare în dauna timpului alocat activităților sportive. Astfel apare nevoia firească a populației de a beneficia de servicii de agrement tot mai diversificate.

ELIT

În categoria serviciilor de agrement un loc tot mai impotant îl ocupă cele sportive, în stranasa concordanță cu conștientizarea pe scară largă a rolului pozitiv pe care îl au mișcarea și sportul în dezvoltarea armonioasă, fizică și psihică a individului.

Prin realizarea acestui proiect se vor crea o serie de beneficii și avantaje cetățenilor localității Sâncel printre care și:

-Menținerea stării de sănătate
-Evoluția corectă și armonioasă a organismului
-Dezvoltarea aptitudinilor psihomotorice
-Formarea obișnuințelor de exersare independența a exercițiilor de educație fizică
-Educarea sociabilității, colaborării, a spiritului de ordine și acțiune, având la baza respectarea unui sistem de reguli
-Formarea și stimularea activităților intelectuale
-Formarea și stimularea capacității de școlarizare
-Formarea și dezvoltarea calităților morale
-Formarea unor deprinderi și calități necesare în activitatea socială

După finalizarea proiectului, costurile pentru întreținerea și funcționarea în parametrii optimi vor fi suportate din surse proprii de către UAT Sâncel .

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419