Rămâi conectat

Actualitate

Şahiştii de la CSO Cugir, pe podiumul întrecerii „Duminica şahistă sibiană”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 În organizarea Clubului Sportiv Logismart şi a Forumului Solidarităţii Pensionarilor  din Sibiu, duminică, 17 martie, s-a desfăşurat în oraşul de pe Cibin prima ediţie a turneului „Duminica şahistă sibiană”, eveniment la care au luat parte 80 de şahişti din peste 10 cluburi şi asociaţii sportive din ţară.

Structura competiţiei a constat în: Turneul A – open pentru copii sub 10 ani, fără calificare sportivă şi Turneul B – open seniori, concursul fiind deschis participării tuturor şahiştilor legitimaţi şi nelegitimati. Reprezentanţii Secţiei de şah a Clubului Sportiv Orăşenesc Cugir, condusă de profesorul Vasile Lupu au înregistrat o meritorie performanţă reuşind să ocupe primele 3 locuri pe podiumul întrecerii.

Astfel, la categoria de vârstă – copii sub 10 ani,  Arion Ilie şi Iordachescu Renato au câştigat locul I, pe locul al II-lea la aceeaşi categorie situându-se fetiţa Lupu Filofteia. Pe locul III, tot la categoria copii sub 10 ani a urcat Roşu Iulia.

Dintre seniori, un onorabil loc l-a ocupat Ovidiu Lupu, maestru FIDE, în urma clasamentului general stabilit de către organizatori. Câştigătorii locurilor I au primit cupe, iar cei ai locurilor II şi III, diplome. (C. P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea