Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Să se respecte tradiţia! În 2017, Volei Alba Blaj, 4 victorii din 4 cu CSM Bucureşti

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj, tripla campioană a României, abordează primul meci adevărat din noua stagiune, derby-ul extern cu contracandidata CSM Bucureşti, la adăpostul unei tradiţii favorabile în acest an.

În 2017, echipa din „Mica Romă” are 4 victorii în meciurile directe cu rivala din capitală, din tot atâtea întâlniri, două în semifinalele Cupei României şi altele în playoff, pierzând un singur set.

La confruntarea de vineri, ora 19.45, în direct la Digi Sport 3, Volei Alba Blaj se prezintă cu un procentaj maxim, fiind unica echipă din elită ce are „zero” în dreptul seturilor adjudecate de oponente, însă jocul este de un alt calibru comparativ cu precedentele trei din Divizia A1. „Se poate spune că este un meci al adevărului, un test edificator pentru ceea ce înseamnă lupta la titlu. Va fi o confruntare foarte dificilă, dar nu decisivă în economia campionatului. Ne-am pregătit bine, mergem la Bucureşti să impunem ritmul şi să câştigăm. Volei Alba Blaj, CSM Tîrgovişte, CSM Bucureşti, sunt echipe echilibrate, dar greu de descifrat în acest moment, fiecare având propriile atuuri”, a prefaţat Sergiu Ştefănescu, preşedintele Consiliului Director al CSM Volei Alba Blaj.

Deţinătoarea en-titre a eventului are în următoarele două runde examene reale cu CSM Bucureşti şi CSM Tîrgovişte, tocmai contracandidatele la titlu, partida cu gruparea de lângă Turnul Chindiei fiind programată duminică, 12 noiembrie, la ora 15.30 (direct la Digi Sport). CSM Bucureşti a reuşit în intersezon o impozantă campanie de transferări, achiziţionând şi două voleibaliste ce au trecut pe la Blaj: Naoko Hashimoto (în 2014, venită de la Rote Vilsbiburg, Germania) şi Tatsiana Markevich (tocmai în sezonul încheiat), fiind singura formaţie din ţară ce a avut trei reprezentante la Campionatul European: Nikole Koolhaus (vicecampioană europeană cu Olanda), Iryna Trushkina (Ucraina) şi  Tatsiana Markevich (Belarus).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea