S.C. Star Transmission Cugir și-a reluat (parțial) activitatea. Măsuri speciale pentru protecția angajaților

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Recent, S.C. Star Transmission Cugir și-a reluat activitatea de producție, după o pauză determinată de pandemia de coronoviroză (COVID – 19).

Cu efective destul de limitate, societatea cugireană a făcut primul pas, după declarare Stării de Urgență pe teritoriul României ca urmare a pandemiei la nivel global.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Potrivit surselor, salariații STC au venit la lucru în număr mic, în baza unui program stabilit de firmă, cu respectarea unor măsuri cuprinse în Ordonanțele Militare. Conform informațiilor, angajații vor purta echipament de protecție (măști și mănuși), iar locurile de muncă au fost prevăzute cu paravane de separare pentru protecția muncitorilor.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

De asemenea, nu va fi premis contactul între angajații care lucrează pe schimburi, precum nici întâlnirile la vestiare și grupuri sociale.

Reprezentanți ai firmei ne-au declarat că o schimbare privind activitate STC ar putea avea loc cu începere de săptămâna viitoare, când se va continua procesul de producție cu un număr mult mai mare de salariați. Aceasta în condițiile în care și Concernul Dimler își va modifica programul în acest sens.

(C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei