Rămâi conectat

Curier Județean

S.C. APA CTTA Alba organizează o activitate de tip „Porţi deschise” la Staţia de Epurare Alba Iulia în cadrul campaniei “Europe in My Region”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 8-12 mai 2017, România va participa în cadrul campaniei “Europe in My Region”, campanie de comunicare desfăşurată în întreaga Uniune Europeana.  În calitate de beneficiar al proiectului “Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Alba, societatea S.C. APA CTTA ALBA susţine o activitate de tip ‘Porţi deschise” la Staţia de Epurare Alba Iulia.

“Europe in My Region” este organizată de către Direcţia Generală Politică Regională a Comisiei Europene, cu sprijinul Reprezentanţelor Comisiei şi al autorităţilor cu atribuţii în gestionarea fondurilor UE şi este destinată încurajării cetăţenilor să descopere şi să afle mai multe despre proiectele finanţate de UE în apropierea lor.

Pe parcursul derulării campaniei, beneficiarii fondurilor UE îşi prezintă proiectele în cadrul iniţiativei „Ziua porţilor deschise în UE”. De asemenea, a fost pusă la dispoziţia celor interesaţi o hartă on-line pentru geolocalizarea proiectelor ce participă în cadrul acestei campanii.

 

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea