S-a înregistrat al TREILEA deces al unui pacient cu COVID-19 în județul Alba: Un pacient de 63 de ani, cu multiple probleme de sănătate

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Grupul de Comunicare Strategică a confirmat un nou deces al unei persoane infectate cu coronavirus din județul nostru. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 63 de ani, tratat initial la domiciliu, apoi internat în Spitalul Municipal Blaj cu febră, tuse neproductivă.

Acesta a fost confirmat în urmă cu 3 zile, în data de  5 aprilie, data decesul fiind înregistrată astăzi. Potrivit diagnosticului de internare, acesta suferea de pneumonie bilaterală, insuficiență respiratorie acută,  obezitate și hipertensiune arterială.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Pacientul fusese confirmat cu COVID-19, în urmă cu trei zile, în laboratorul DSP Alba, dar, din nefericire s-a stins astăzi, 8 aprilie 2020.

Este decesul cu numărul 207 la nivel național și cel de-al doilea înregistrat astăzi în județul nostru, după cel al unui pacient în vârstă de 90 de ani, care fusese internat cu probleme respiratorii acute.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419