Rămâi conectat

Politică Administrație

S-a găsit soluţia ca parlamentarii să nu mai doarmă în timpul serviciului: Temperatura din plen să fie mai scăzută

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Solutia ca parlamentarii să nu mai doarmă în timpul serviciului: Temperatura din plen să fie mai scăzută. Cu propunerea inedită a venit, luni, un deputat, care a cerut să se oprească căldura în plen, ca să nu mai adoarmă aleșii în timpul ședințelor, iar banii obținuți din economia la căldură să meargă la DNA şi la SRI pentru a avea un procuror „pe cap de om” în Parlament.

Deputatul PMP Corneliu Bichineţ a venit la tribuna Parlamentului, în timpul dezbaterilor privind bugetul Camerei,  și a cerut ca temperatura în plen parlamentari care dormsă fie mai scăzută.

El și-a motivat solicitarea prin faptul că ar trebui făcută economie, și a adăugat că este „toropeală” iar parlamentarii adorm în timpul serviciului.

„Pentru a face economie şi activitatea noastră să fie mai eficientă, v-aş ruga să reglaţi prin cei care sunt la tehnic şi la administrativ temperatura în Camera Deputaţilor şi Senatului, pentru că este o toropeală îngrozitoare şi cei care sunt mai în vârstă – nu mă refer la mine, că sunt viguros – riscă să fie adormiţi înainte de vreme şi eu ştiu cum sunteţi dumneavoastră, acolo sus, să nu aibă cine să vă trezească la urmă”, a spus el.

Bichineț a propus ca banii rămaşi să meargă la DNA şi la SRI pentru a avea un procuror „pe cap de om” în Parlament. „Toate economiile care se fac la bugetul Camerei Deputaţilor să fie transferate automat la SRI şi la DNA, şi să avem pentru fiecare parlamentar, pe cap de om, câte un procuror”, a spus Corneliu Bichineţ.

Sursa: libertatea.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea