S-a găsit soluţia ca parlamentarii să nu mai doarmă în timpul serviciului: Temperatura din plen să fie mai scăzută

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Solutia ca parlamentarii să nu mai doarmă în timpul serviciului: Temperatura din plen să fie mai scăzută. Cu propunerea inedită a venit, luni, un deputat, care a cerut să se oprească căldura în plen, ca să nu mai adoarmă aleșii în timpul ședințelor, iar banii obținuți din economia la căldură să meargă la DNA şi la SRI pentru a avea un procuror „pe cap de om” în Parlament.

Deputatul PMP Corneliu Bichineţ a venit la tribuna Parlamentului, în timpul dezbaterilor privind bugetul Camerei,  și a cerut ca temperatura în plen parlamentari care dormsă fie mai scăzută.

USR - Alegeri parlamentare 2020

El și-a motivat solicitarea prin faptul că ar trebui făcută economie, și a adăugat că este „toropeală” iar parlamentarii adorm în timpul serviciului.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

„Pentru a face economie şi activitatea noastră să fie mai eficientă, v-aş ruga să reglaţi prin cei care sunt la tehnic şi la administrativ temperatura în Camera Deputaţilor şi Senatului, pentru că este o toropeală îngrozitoare şi cei care sunt mai în vârstă – nu mă refer la mine, că sunt viguros – riscă să fie adormiţi înainte de vreme şi eu ştiu cum sunteţi dumneavoastră, acolo sus, să nu aibă cine să vă trezească la urmă”, a spus el.

Bichineț a propus ca banii rămaşi să meargă la DNA şi la SRI pentru a avea un procuror „pe cap de om” în Parlament. „Toate economiile care se fac la bugetul Camerei Deputaţilor să fie transferate automat la SRI şi la DNA, şi să avem pentru fiecare parlamentar, pe cap de om, câte un procuror”, a spus Corneliu Bichineţ.

Sursa: libertatea.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

S.W.A.T. 18 ianuarie 2017 at 2:18

Stiu eu o solutie mai buna,da randament maxim,….GLONTULLL,…ii adoarme dulce si de tot !!!

Hanna 18 ianuarie 2017 at 12:48

Mai bine sa-i duca in Hotelul de Gheata si sa-i inchida acolo!!!

siesta 18 ianuarie 2017 at 12:49

Daca s-ar inchide restaurantele de la sala parlamentului, sau ar spori costul destul de mic al unei mese, siesta nu ar mai fi greoaie. Ar trebui alesi si pe criteriul greutatii.

Comentariile sunt oprite