Rămâi conectat

Politică Administrație

Rugăciuni la Bruxelles pentru buna desfăşurare a preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Rugăciuni la Bruxelles pentru buna desfăşurare a preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene!

Pe principiul „doar Dumnezeu ne poate salva“, vă informez că la Bruxelles, reprezentanții bisericilor ortodoxe și ai comunităților creștine pe lângă instituțiile europene, diplomați, membri ai Parlamentului European, membri și prieteni ai comunității române din Bruxelles s-au unit în rugăciune la Biserica „Sfântul Nicolae“ din capitala Belgiei, pentru buna desfășurare a președinției României la Consiliul Uniunii Europene.

La slujba specială s-a invocat ajutorul și luminarea lui Dumnezeu pentru „conducătorii noștri care își asumă responsabilitatea acestor noi atribuții, astfel încât să acționeze spre beneficiul tuturor popoarelor Uniunii Europene”, informează site-ul basilica.ro.

Slujba a fost condusă de pr. Sorin Șelaru, directorul Reprezentanței Patriarhiei Române pe lângă instituțiile europene.

Cei prezenți s-au rugat ”ca toate acțiunile celor de la conducerea președinției rotative a României la Consiliul UE să fie bineplăcute lui Dumnezeu și conforme cu Evanghelia”.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea