Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Roxana Crâsnic după finala concursului Miss Universe România 2013: „Frumuseţea este subiectivă”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Roxana Crâsnic a ajuns în finala Miss Universe România 2013, alături de alte 19 frumoase domnişoare, dar a ieşit din concurs după prima probă, cea a ţinutei de zi. Din păcate albaiulienii nu au apucat să o vadă în costum de baie, următoarea probă a concursului pentru că a părăsit competiţia alături de alte 4 domnişoare.

Concurentele au trebuit să treacă prin patru probe clasice ale unui concurs de frumuseţe: proba ţinutei de zi, proba costumului de baie, proba rochiei de seară şi interviul. De la o probă la alta au fost eliminate câte cinci concurente.

Vreau să le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut. Cred că am reprezentat oraşul cu mândrie. Nu ştiu ce nu le-a convenit, frumuseţea este subiectivă. Nu ştiu nici dacă voi mai continua în lumea modei, depinde ce mi se oferă, în primul rând vreau să mă realizez profesional prin învăţământ”, a declarat Roxana după ce s-a terminat concursul.

Chiar dacă nu a reuşit să obţină unul din cele opt premii, Roxana merită aprecierea noastră pentru curajul de a participa la un astfel de concurs şi pentru că a ajuns până în finală. Absolventa Colegiului Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” este acum studentă la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor.

Alături de Mădălina Buftea, putem spune că Roxana Crâsnic este a doua ambasadoare a frumuseţii din judeţul Alba, din anul 2013.

Oana Roxana Andrei, o tânără de 26 de ani din Târgovişte este fericita câştigătoare a titlului de Miss Universe România 2013 şi va petrecere trei săptămâni la Moscova, unde, alături de alte aproximativ 90 de contracandidate din întreaga lume, va concura pentru obţinerea celui mai important titlu al frumuseţii, Miss Universe.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea