Rămâi conectat

Actualitate

Rovana Plumb şi Ecaterina Andronescu, invitate la Alba Iulia la o dezbatere privind abandonul şcolar

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La începutul lunii viitoare, mai exact în zilele de 4 şi 5 aprilie, Organizaţia de Femei Social-Democrate (OFSD) va organiza la Alba Iulia o dezbatere privind o problemă gravă şi destul de des întâlnită în România, abandonul şcolar. La eveniment sunt invitate Rovana Plumb şi Ecaterina Andronescu.

Scopul dezbaterii  „Abandonul şcolar, o fractură în procesul educaţional” este de a aduce în atenţia factorilor de decizie gravitatea fenomenului dar şi identificarea unor soluţii pentru diminuarea numărului de copii care renunţă la şcoală.

Evenimentul este organizat de OFSD Alba şi sun aşteptate să ia parte la discuţii preşedintele social-democratelor, Rovana Plumb, dar şi fostul ministru al educaţiei, Ecaterina Andronescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pentru ce vehicule NU mai e nevoie de ITP. Ce mașini trebuie să facă ITP-ul la 6 luni – lege adoptată în Parlament

Unirea Ziarul

Publicat

în

Pentru ce vehicule NU mai e nevoie de ITP. Ce mașini trebuie să facă ITP-ul la 6 luni – lege adoptată în Parlament Camera Deputaţilor a adoptat, decizional, proiectul de lege privind aprobarea Ordonanţei Guvernului 3/2024 pentru modificarea unor acte normative din domeniul transportului rutier. Astfel, sunt exceptate de la obligaţia de a efectua inspecţia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea