Rămâi conectat

Actualitate

Românii se gândesc, deja, la vacanța de vară: Rezervările în Mamaia, pentru sezonul estival, au crescut cu peste 50% față de anul trecut

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Românii se gândesc, deja, la vacanța de vară: Rezervările în Mamaia, pentru sezonul estival, au crescut cu peste 50% față de anul trecut

Rezervările în Mamaia pentru sezonul estival 2023 au crescut, anunță Organizația Patronală Mamaia – Constanța, menționând faptul că față de 2022 se înregistrează o majorare de 55% și de 22% comparativ cu anul 2021.

Organizaţia Patronală Mamaia – Constanţa a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că prin intermediul sistemului early booking numărul rezervărilor pentru Mamaia a crescut în ultimele două luni.

„Turiştii români au început să prefere sistemul de rezervări early booking, pentru a beneficia de vacanţe la mare cu preţuri mai reduse. Astfel, numărul rezervărilor în staţiunea Mamaia, pentru sezonul estival 2023, a crescut în ultimele două luni”, se arată în comunicat.

Ştefan Necula, directorul agenţiei Litoralulromanesc.ro. a menţionat că faţă de anul 2022 creşterea este de 55%.

„Am analizat vânzările şi avem o creştere a numărului de rezervări în staţiunea Mamaia, pentru sezonul estival 2023, faţă de anii trecuţi. Statistica este realizată pentru perioada 01.10.2022 – 10.01.2023. Comparativ cu anul 2022, creşterea este de 55%, iar faţă de 2021, de 22%”, a afirmat Ştefan Necula.

Conform sursei citate, scăderea taxelor pentru parcare în staţiunea Mamaia, dar şi investiţiile realizate de hotelieri i-au determinat pe turişti să îşi facă rezervări în sistem early booking pentru sezonul estival 2023.

„Ofertele pentru înscrieri timpurii în staţiunea Mamaia asigură reduceri substanţiale la preţul de cazare, iar turiştii încă îşi pot achiziţiona pachete turistice cu un discount de până la 50%”, a mai adăugat Organizaţia Patronală Mamaia – Constanţa. Aceasta propune şi organizarea mai multor evenimente în extrasezon pentru atragerea cât mai multor turişti.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări MAJORE in 2024 la asigurările din România: Pe cine afecteaza noul sistem si ce măriri de prețuri urmează

Ziarul Unirea

Publicat

în

Schimbări MAJORE in asigurările din România: Pe cine afecteaza noul sistem si ce măriri de prețuri urmează in perioada urmatoare Șoferii se pregătesc de schimbări semnificative în sistemul bonus-malus începând cu anul 2024, conform unor anunțuri recente ale Autorității de Supraveghere Financiară (ASF). Această modificare va avea un impact major asupra costurilor polițelor RCA, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare