Rămâi conectat

Curier Județean

Românii pot călători cu autobuzele STP cu un singur bilet

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Cetăţenii municipiului Alba Iulia şi oaspeţii care vor vizita oraşul cu prilejul Zilei Naţionale a României vor putea circula cu autobuzele Societăţii de Transport Public pe orice traseu, întreaga zi, achitând preţul unui singur bilet, care va fi valabil pe tot parcusul zilei de 1 Decembrie, a anunţat directorul STP Alba Iulia, Stelian Nicola.
”Societatea de Transport Public Local Alba Iulia face un gest normal, prin care se alătură efortului tuturor instituţiilor implicate în organizarea manifestărilor dedicate Zilei Naţionale. Vom asigura autobuze înspre şi dinspre cele mai aglomerate zone ale oraşului şi spre cele mai importante puncte în care se vor desfăşura manifestările dedicate Unirii. O atenţie specială vom acorda şi traseelor care fac legătura dintre zona gării şi cea a Platoului Romanilor din Cetate, pentru ca nimeni să nu fie nevoit să aştepte în frig”, a spus directorul STP, Stelian Nicola.
Un bilet costă 1,8 lei şi este în prezent valabil o oră pe traseele STP, dar, cu prilejul sărbătorii tuturor românilor, acest bilet îşi va prelungi valabilitatea la o zi – 1 decembrie 2010.
Turiştii care vor veni la Alba Iulia cu prilejul zilei de 1 Decembrie vor avea ocazia să vadă unul dintre cele mai moderne sisteme de transport public din ţară, majoritatea autobuzelor deţinute de STP fiind mai noi de 5 ani. De asemenea, vor putea remarca un lucru cu care albaiulienii deja s-au obişnuit: timpii de aşteptare în staţiile din municipiu sunt aproape inexistenţi datorită frecvenţei mijloacelor de transport în comun, iar autobuzele sunt încălzite şi foarte curate.
Robert GHERGU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată izbucnit în Berghin. Intervin pompierii

Bera Larisa

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată izbucnit în Berghin. Intervin pompierii Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit joi, în jurul orei 12.00 în localitatea Berghin.  Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, în cooperare cu SVSU Berghin pentru localizarea și stingerea unui incendiu de vegetație uscată în loc. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea