Românii pot călători cu autobuzele STP cu un singur bilet

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Cetăţenii municipiului Alba Iulia şi oaspeţii care vor vizita oraşul cu prilejul Zilei Naţionale a României vor putea circula cu autobuzele Societăţii de Transport Public pe orice traseu, întreaga zi, achitând preţul unui singur bilet, care va fi valabil pe tot parcusul zilei de 1 Decembrie, a anunţat directorul STP Alba Iulia, Stelian Nicola.
”Societatea de Transport Public Local Alba Iulia face un gest normal, prin care se alătură efortului tuturor instituţiilor implicate în organizarea manifestărilor dedicate Zilei Naţionale. Vom asigura autobuze înspre şi dinspre cele mai aglomerate zone ale oraşului şi spre cele mai importante puncte în care se vor desfăşura manifestările dedicate Unirii. O atenţie specială vom acorda şi traseelor care fac legătura dintre zona gării şi cea a Platoului Romanilor din Cetate, pentru ca nimeni să nu fie nevoit să aştepte în frig”, a spus directorul STP, Stelian Nicola.
Un bilet costă 1,8 lei şi este în prezent valabil o oră pe traseele STP, dar, cu prilejul sărbătorii tuturor românilor, acest bilet îşi va prelungi valabilitatea la o zi – 1 decembrie 2010.
Turiştii care vor veni la Alba Iulia cu prilejul zilei de 1 Decembrie vor avea ocazia să vadă unul dintre cele mai moderne sisteme de transport public din ţară, majoritatea autobuzelor deţinute de STP fiind mai noi de 5 ani. De asemenea, vor putea remarca un lucru cu care albaiulienii deja s-au obişnuit: timpii de aşteptare în staţiile din municipiu sunt aproape inexistenţi datorită frecvenţei mijloacelor de transport în comun, iar autobuzele sunt încălzite şi foarte curate.
Robert GHERGU

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

gaspar 30 noiembrie 2010 at 1:01

bravo albaiulia, bravo stp

o hora mare se organizeaza anuol acesta? stie cineva ceva? trebuie mai multe evenimente care sa implice oamenii de rand.

la multi ani romania

am citit in ziar ca la sala unirii este intrarea libera, iar la muzeu este reducere la bilet. bravo tuturor. cu bani putini se pot face multe

Comentariile sunt oprite