România U21 s-a calificat la Campionatul European a doua oară la rând, după un egal cu Danemarca

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Selecționata sub 21 de ani a României s-a calificat, pentru a doua oară consecutiv, la Campionatul European. „Tricolorii” au dominat tot meciul și au început cu ocaziile lui Olaru și Marius Marin. Costache a avut apoi o șansă uriașă, singur cu portarul, care a ieșit la timp.

Din distribuția condusă de Adrian Mutu a făcut parte și Nicolae Carnat, fotbalistul originar din Mihalț, legitimat la CFR Cluj, intrând în actul secund al meciului decisiv!

USR - Alegeri parlamentare 2020

România a cerut două penalty-uri, în minutele 12 și 14, dar arbitrul nu a dat nimic. Până la pauză, elevii lui Adi Mutu au mai ratat ocazii bune, însă cea mai mare a fost cea a lui Mățan, care nu a reușit să înscrie din 2 metri, blocat senzațional de portar.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

În startul părții secunde, arbitrul care a refuzat două lovituri de pedeapsă pentru noi, a acordat una pentru danezi, total aiurea, după un contact în afara careului, iar Laursen a transformat.

Costache a marcat apoi, însă se afla în offside și golul a fost anulat. În minutul 58, Hausner a fost eliminat după un duel cu Mățan.

„Tricolorii” au egalat în minutul 72, după o fază în care Olaru a nimerit bara, mingea a ajuns la Moruțan, care i-a pasat lui Costache, iar acesta a înscris.

Finalul a fost unul extrem de ciudat. Din minutul 83 până la final, danezii aproape că nu au atins deloc mingea, iar „tricolorii” s-au mulțumit să paseze încontinuu.

Sursa: digisport.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419