Rămâi conectat

Actualitate

România ocupă un loc rușinos în topul țărilor cu cele mai bune servicii medicale din Europa

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doar trei țări din Europa au servicii medicale mai proaste decât România, potrivit unui studiu de Numbeo, o companie din Serbia care publică rapoarte medicale periodice bazate pe interviuri, sondaje şi centralizare de date statistice.

Clasamentul ia în considerare nivelul de pregătire a medicilor, rapiditatea intervenţiilor medicale şi costul procedurilor. Platforma creată de programatorul Mladen Adamovic se laudă cu „cel mai mare număr de contribuţii de la pacienţi din Europa”.

Conform algoritmului Numbeo, sistemul medical din Franţa a primit cel mai mare număr de puncte, de 82,58. Malta şi Danemarca completează podiumul, Germania se plasează pe un surprinzător loc 9, în timp ce Marea Britanie nici nu intră în top 10.

România se plasează la finalul clasamentului, cu 46,57 de puncte. Doar trei ţări din Europa au servicii medicale mai proaste decât România, conform studiului, respectiv Belarus, Ucraina şi Macedonia.

Sursa zf.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea